Опубліковано 29 лютого 2016 року, 16:35

Від Wi-Fi до англійської: Дніпропетровська ОДА звітувала про роботу за тиждень
Wi-Fi на вулицях обласного центру та у міжміських маршрутках, спеціальні проїзні для родин загиблих бійців, музей АТО, курси англійської для вчителів та атошників, план ремонту доріг, успіхи в ProZorro, субсидії та нові об’єднані громади. Про головні події останніх 7 днів звітував радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик під час щотижневого брифінгу.

Вільно вийти в Інтернет з телефону або планшета тепер можна в 11 точках обласного центру та у автобусах «Дніпропетровськ-Синельникове», повідомив радник.

Родичам загиблих бійців АТО вже роздано 300 карток «Родина героя», що гарантують безкоштовний проїзд на приміських та міжміських маршрутках. Загалом їх отримають 880 членів сімей загиблих.

«Вже відомо, де розміститься музей АТО, – повідомив радник. – Під нього виділять приміщення в історичному музеї ім. Яворницького, в залі «Діорама». Зараз розробляється дизайн-проект. В березні почнуться ремонтні роботи. Зараз збираємо експонати».

Розпочалися безкоштовні курси для вчителів англійської та стартують заняття з мови для атошників. Вже цього тижня до навчання стануть 22 хлопці.

«Ще є заявки на навчання від контрактників 25-ї бригади. Вони просять організувати курси англійської безпосередньо у Гвардійському. Зараз розглядаємо питання, як це зробити», – сказав Юрій Голик.

Затверджено перелік доріг, які капітально відремонтуємо в цьому році. На сьогодні їх 123. Це понад 650 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

Дніпропетровська область зареєструвала в ProZorro майже 10 тисяч лотів на 332 мільйони гривень. Очікувана економія – близько 35 млн. грн. Цього тижня пройде черговий семінар з впровадження системи електронних закупівель.

За останні 7 днів за субсидіями звернулися майже 6 тисяч сімей області. Загалом таку держдопомогу мають вже 459 тисяч родин. Це найбільший показник в Україні, зазначив радник голови ОДА. У регіоні створено 16 об’єднаних громад і у планах на цей рік – ще 10.

Переглянути звіт ОДА можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=DH80HHPOJQk&feature=youtu.be.


Щотижневий звіт.


Події минулих 7 днів від радника голови ОДА.


Та плани на майбутнє.


Від Wi-Fi до англійської.


Видано вже 300 спеціальних проїзних для родин загиблих бійців АТО.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux