Опубліковано 18 грудня 2019 року, 12:38

В облдержадміністрації відкрили фотовиставку, присвячену дітям ветеранів АТО

У Дніпропетровській ОДА відкрили фотовиставку «Заради них», яку приурочили до Дня святого Миколая. Головні герої світлин – діти, які народилися після повернення батьків з війни. На 16-ти фото – усміхнені обличчя чотирьох родин військових.

«Життя захисників поділяється на «до» та «після» війни. Повернувшись з фронту, ветерани переосмислюють його сенс та цінність. Ці діти, які народилися після війни, підтвердження того, що життя триває, – зазначила начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. – Дуже приємно бачити, що хлопці повертаються до повноцінного життя».

Героями фотовиставки стали чотири родини. На 16-ти світлинах – Сергій та Ірина Лебеденко з дітьми Андрієм, Микитою та Аріною, Костянтин та Ольга Свідло з донькою Василиною, Валерій та Ірина Неруш з сином Нестором, Сергій та Ольга Решетнякови із сином Михайлом.

 «Під час фотосесії ми якраз очікували на поповнення в родині. Тому хотілося, щоб цей період залишився на памятних знімках. З фотографом нам працювалось легко та приємно, а результатом дуже задоволені,  розповіла Ольга Рябчинська. – Незабаром після зйомки в нас народилася четверта дівчинка».

Фотопроєкт «Заради них» започаткували три роки тому. Тематика зйомок щоразу різна.

«Беру участь у цьому фотопроєкті третій рік поспіль. Цей епізод – один з найлегших та найцікавіших. Знімати сімейні пари, а тим паче працювати з дітьми, завжди приємно. Бо родина – це територія любові та захисту. Тому зйомка пройшла дуже легко та невимушено», –  розповів фотограф Ігор Співак.

Фотовиставка працюватиме місяць у холі Дніпропетровської ОДА за адресою: м. Дніпро, пр. О. Поля, 1. Вхід вільний. За підсумками виставки організатори планують випустити фотоальманах.

 У холі Дніпропетровської ОДА відкрили фотовиставку «Заради них»

Її присвятили дітям, які народилися після повернення їхніх батьків з війни

 «Життя захисників поділяється на «до» та «після» війни. Повернувшись з фронту, ветерани переосмислюють його сенс та цінність. Ці діти, які народилися після війни, підтвердження того, що життя триває, – начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

На 16-ти світлинах – чотири родини військових

Серед них – сім’я Костянтина та Ольги Свідло

«Під час фотосесії ми якраз очікували на поповнення в родині. Тому хотілося, щоб цей період залишився на пам’ятних знімках. Незабаром після зйомки в нас народилася четверта дівчинка» , – Ольга Рябчинська.

Фотопроєкт «Заради них» започаткували три роки тому

«Цей епізод – один з найлегших та найцікавіших. Знімати сімейні пари, а тим паче працювати з дітьми, завжди приємно. Бо родина – це територія любові та захисту. Тому зйомка пройшла дуже легко та невимушено», –  розповів фотограф Ігор Співак

Переглянути виставку можна за адресою: м. Дніпро, просп. Поля, 1.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux