Опубліковано 17 червня 2021 року, 10:30

В Апостоловому модернізують школу №3

Найстаріша школа Апостолового набуває сучасного вигляду. Все – завдяки масштабній реконструкції. Підрядники вже привели до ладу два корпуси. У розпалі – роботи в будівлі 30-х років. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Створюємо комфортні умови для навчання у найстарішій школі Апостолового. У двох корпусах класи вже світлі та сучасні. Модернізація третього – у розпалі», – зазначив Валентин Резніченко.

В Апостолівській школі №3 – три корпуси, об’єднані переходами. Реконструкція – перша в історії закладу. Зараз ремонтники осучаснюють приміщення у найстарішому. Там – класні кімнати, кабінет фізики, вчительська, їдальня.

«Давно мріяли про реконструкцію. Це просто казка – працювати в сучасних умовах. Навіть гадки не мали, що бувають такі ремонти», – сказав директор школи Юрій Кочережко.

«Вигляд оновлених класів – як у Європі. Набагато кращий, ніж коли вони були обклеєні шпалерами, за радянськими стандартами», – розповіла вчителька Анастасія Берьозкіна.

Всередині корпусу 30-х років оздоблення – повним ходом. На 1-му поверсі підрядники обшивають стіни гіпсокартоном. На 2-му – готують їх під фарбування. Класи матимуть сучасний вигляд: стіна біля дошки – яскрава, решта – білі.

«Будівля дуже стара. Фактично від неї залишимо самі стіни. Ми підсилили перекриття між поверхами. Зараз міняємо всі комунікації. Вентиляцію зробимо і в їдальні, і в класах», – сказав начальник ділянки Артур Колесник.

На подвір’ї кладуть тротуарну плитку. Будуть і спортивні майданчики – для молодших та старших класів. Зараз під них готують основу.

«Із великим нетерпінням чекаю на завершення ремонту. Хочеться навчатися у комфортній, теплій, класній школі», – поділилася учениця 10 класу Юлія Мажара.

Реконструкція Апостолівської школи №3 – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Апостолівську школу №3 реконструюють вперше в історії

Нині осучаснюють найстаріший корпус закладу

У розпалі –..

..внутрішнє оздоблення

Стіни утеплюють,..

..готують під фарбування

У класах одна стіна – яскрава,..

..решта – білі

На подвір’ї – благоустрій

Кладуть тротуарну плитку

В Апостолівській школі №3 – понад 500 учнів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux