Опубліковано 09 червня 2017 року, 11:30

Учасники першого Всеукраїнського фестивалю блогерів подискутують у ДніпроОДА – Валентин Резніченко
З 16 по 18 червня Дніпро вперше в Україні прийматиме загальнонаціональний фестиваль блогерів. Серед півсотні учасників – радники голови ДніпроОДА Юрій Голик, Віктор Пузанов та Дмитро Дубілет. На дискусійній панелі в облдержадміністрації вони розкажуть про інновації та інвестиції регіону, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«ДніпроОДА продовжує ламати стереотипи. Тут вже стали традиційними фотовиставки, презентації книг, творчі вечори з артистами та митцями. За тиждень в ОДА працюватиме один з дискусійних майданчиків фестивалю блогерів, у якому візьмуть участь мої радники. Має бути цікаво», – розказав Валентин Резніченко.

Як на Дніпропетровщині впроваджуються інновації та залучаються інвестиції, розкаже Юрій Голик. Він розпочинав кар’єру в невеликій компанії, наразі – успішний бізнесмен та менеджер. Два роки працює радником голови ДніпроОДА з реформ та інновацій: щодня вирішує питання ремонту доріг, будівництва дитсадків, допомоги переселенцям та АТОвцям.

Віктор Пузанов – відомий блогер, один з найкращих логістів країни, за сумісництвом – радник голови ДніпроОДА. Зізнається, блогерство для нього – не спосіб заробітку і не хобі, а порив душі. У Фейсбуці його пости вперше з’явилися у 2014-му. Зараз на сторінку підписалися майже 30 тисяч українців. Каже, пише про те, що бачить і відчуває.

Дмитро Дубілет пройшов шлях від автозаправника до IT-директора «ПриватБанка». Наразі розробляє IT-технології для фінансового сектору та як волонтер працює над проектом iGov – порталом, на якому в е-форматі зібрані популярні державні послуги.

Серед учасників блогерського фесту – Яніка Мерило, Роман Шрайк, Карл Волох, Павло Бєлянський, Денис Казанський, Наталія Влащенко, Віктор Трегубов, Ірина Медушевська, Леонід Швець, Євген Кузьменко, Юрій Гудименко, Ярослав Матюшин, Ірина Коротич, Роман Скрипін, Богдан Буткевич, Олександр Шульман.

Відкриття фестивалю – 16 червня о 19:00 в Музеї українського живопису. Протягом трьох днів працюватиме сім дискусійних панелей. Серед тем для обговорення – політика, економіка, інновації, культура. Вхід вільний.

Більше корисної та цікавої інформації про фест – тут, онлайн-трансляція запланована на SkrypinUA.


Юрій Голик розпочав кар’єру в невеликій компанії, зараз – успішний менеджер


Для логіста та радника голови ОДА Віктора Пузанова блогерство – порив душі


Дмитро Дубілет пройшов шлях від автозаправника до IT-директора «ПриватБанка»




Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux