Опубліковано 03 липня 2018 року, 12:30

У Жовтих Водах створюємо школу європейського зразка – Валентин Резніченко

У місті Жовті Води ДніпроОДА реконструює школу №6. Нині підрядники завершують оновлювати фасад будівлі та облаштовують внутрішні приміщення. Такий капремонт – вперше за майже 30 років. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Створення сучасного освітнього простору на Дніпропетровщині – це програма Президента України Петра Порошенка, яку реалізує ДніпроОДА. Нині ми реконструюємо понад 30 опорних та основних шкіл по всій області. Одним із найяскравіших після капремонту буде навчальний заклад у Жовтих Водах – там облаштовуємо різнокольоровий енергозберігаючий фасад. Із сірого та холодного він перетвориться на сучасний і яскравий», – розповів Валентин Резніченко. 

Школа №6 знаходиться в найбільш густонаселеному районі Жовтих Вод. Її реконструкція розпочалась влітку 2017-го.

Підрядники вже утеплили фасад та завершують встановлювати пожежобезпечні фібропанелі – вони різнокольорові. Також замінили вікна, реконструювали дах. Облаштували електромережу, опалення і вентиляцію.

«Наша школа збудована у 1989 році. Час від часу її ремонтували, але ґрунтовно наших проблем це не вирішувало – дах протікав, а взимку було холодно. Тому такий масштабний ремонт - для нас справжній подарунок долі! Щасливі і вчителі, і батьки, і учні. З нетерпінням очікуємо, коли роботи завершаться», – сказала директор Жовтоводської школи №6 Павлина Чаленко.    

На фініші роботи у навчальних класах – там пофарбували стіни, уклали лінолеум, встановлюють нові яскраві двері. У коридорах – шпаклюють, облаштовують підлогу і монтують стелю. В їдальні, актовому і спортивному залах – демонтаж.

«У нашому місті працює десять шкіл. Нині ДніпроОДА оновлює одну з найбільших – №6. Дуже чекаємо на завершення робіт і радіємо, що наші діти будуть навчатись за європейськими стандартами», – сказав заступник міського голови Єгор Харитонов.

Реконструйований заклад відкриє свої двері для 1 тис. учнів.

«З першого класу я навчався в цій школі, нині переходжу до 11 класу. Дуже чекаю на сучасне обладнання та оновлені кімнати. Це надихає сумлінно навчатись», – розповів учень школи №6 Олександр Мереуц. 

Завершити капремонт підрядники планують цьогоріч.


У Жовтих водах реконструюють школу

Такі роботи – вперше за майже 30 років

Підрядники замінили дах…

 …і вікна, облаштували вентильований фасад

Будівля школи буде однією з найяскравіших в Україні

«Дуже чекаємо на завершення робіт і радіємо, що наші діти будуть навчатись за європейськими стандартами», – сказав заступник міського голови Єгор Харитонов

Всередині – шпаклюють стіни,…

…облаштовують підлогу…

 …та монтують стелю

Демонтажні роботи в їдальні,…

…актовому залі…

 …та спортивному

«Наша школа збудована у 1989 році. Час від часу її ремонтували, але ґрунтовно наших проблем це не вирішувало – дах протікав, а взимку було холодно. Тому такий масштабний ремонт – для нас справжній подарунок долі!», – сказала директор Жовтоводської школи №6 Павлина Чаленко

Вже облаштували електромережу…

…та опалення

У навчальних класах пофарбували стіни

Встановлюють нові двері

«Дуже чекаю на сучасне обладнання та оновлені кімнати. Це надихає сумлінно навчатись», – розповів учень школи №6 Олександр Мереуц

Завершити всі роботи планують вже цьогоріч

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux