Опубліковано 21 грудня 2021 року, 13:30

У Юр’ївці відкрили зведений «з нуля» ЦНАП

 Юр’ївський ЦНАП переїхав до нової сучасної будівлі. Її звели «з нуля» у центрі селища. Там запрацював і центр підтримки «Дії». Все – завдяки проєкту Мінцифри, який реалізували у найкоротші терміни, підкреслив заступник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

«Проєкт Мінцифри з облаштування сучасних центрів адмінпослуг реалізуємо в 12 громадах області. В Юр’ївці будівлю ЦНАП звели «з нуля». Завезли меблі та обладнання. Все – державним та місцевим коштом», – зазначив Іван Начовний.

Раніше Юр’ївський ЦНАП не мав власного приміщення. Адміністратори приймали відвідувачів у будівлі селищної ради. Це було незручно, адже доводилося бігати різними кабінетами, каже місцева підприємиця Наталя Мікульшина.

«Із новим приміщенням стало набагато зручніше. Тут світло та тепло. І загалом, будівля дуже стильна. Я у захваті. У нашому селищі з’явилася ще одна красива пам’ятка. Уже маємо сучасні школу, стадіон. А тепер – і ЦНАП», –сказала Наталя Мікульшина.

Приміщення ЦНАП облаштували за принципом «open space». Тут і робочі місця адміністраторів, і комфортні диванчики для перепочинку. У доступі Wi-Fi. Передбачили і зручності для людей з інвалідністю.

«Все – за останнім словом техніки, на рівні європейських стандартів. Спілкування з адміністратором не через віконечко, а напряму. Це дуже добре. І нам комфортніше», – поділився місцевий Олександр Лобунько.

У ЦНАП можна отримати і адміністративні, і соціальні послуги. Зареєструвати нерухомість, бізнес. Вирішити земельні питання. Оформити субсидію або допомогу при народженні дитини.

«Загалом надаємо понад 200 різних послуг. У наступному році плануємо збільшити їх кількість удвічі. У нас 7 адміністраторів. Усі привітні та доброзичливі. Є і дитячий куточок для відвідувачів із малечею. Їй буде де розважитися, аби не нудьгувати», – розповіла керівниця ЦНАП Марина Боднар.

У ЦНАПі працює «Дія.Центр». Тут можуть допомогти з будь-якими е-послугами з порталу «Дія». Наприклад, оформити електронні СOVID-сертифікати або скористатися «єПідтримкою».

У Юр’ївці звели «з нуля» будівлю ЦНАП

Проєкт Мінцифри втілили у найкоротші терміни

Будівля зручна для всіх

Всередині – комфорт

Привітні адміністратори

Є і куточок для дітлахів,..

..Wi-Fi

А ще можна підзарядити телефон

Нині Юр’ївський ЦНАП надає понад 200 адмінпослуг

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux