Опубліковано 04 липня 2018 року, 11:30

У Софіївській опорній школі створюємо сучасний стадіон зі штучним покриттям – Валентин Резніченко

 У Софіївській опорній школі ДніпроОДА створює сучасний стадіон. Наразі підрядники уклали основу під стометрову бігову доріжку. Також облаштовують простір під нові баскетбольний і волейбольний майданчики, поле для міні-футболу. Це один з етапів масштабної реконструкції навчального закладу, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Результат реформи децентралізації, ініційованої Президентом Петром Порошенком, відчувають у різних сферах. Освіта – не виключення. Додаткові кошти спрямовуємо на реконструкцію опорних шкіл, їхнє переоснащення, оновлення спортивної інфраструктури. Сучасний освітній простір створюємо в Софіївській опорній школі. Реконструкція закладу триває з квітня», – розказав Валентин Резніченко.

Зараз у школі приводять до ладу шкільний стадіон. Замість бур’яну та ґрунтівки на ньому з’являться нові ігрові майданчики, сучасне поле для міні-футболу зі штучним покриттям, бігова доріжка. Підрядники вже заклали під них основу.

«На цей ремонт чекали давно. Безмежно вдячні обласній владі за те, що виділила кошти. Самотужки ми б не осилили цей проект», – наголосив голова Софіївської об’єднаної громади Петро Сегедій. 

Крім того, ударними темпами тривають роботи в найстарішій будівлі – початкових класів. Підрядники змонтували каркас під нову покрівлю й натягнули гідробар’єр, ведуть роботи всередині приміщення, замінили 70% вікон.

«Бачила макет початкової школи. Вона буде дуже яскравою, як раз для дітей», – поділилася випускниця Оксана Савєльєва. 

Розпочався ремонт і триповерхової будівлі, де навчаються старшокласники. Наразі будівельники демонтують стару покрівлю й роблять цегляну кладку. 

«Навчався в цій школі 11 років – тепер випускник. Звичайно, жалкую, що не побачу її більш модернізованою, красивішою. Однак ті, хто учитиметься тут далі, будуть задоволені змінами», – зазначив випускник Володимир Савостяненко.  

Школу облаштують енергоефективним фасадом, а пришкільну територію благоустроять. У такому виді вона буде тільки заохочувати до навчання, переконані педагоги.  

«Приємно, що наша «альма-матер» відповідатиме вимогам нової української школи. У ній будуть створені комфортні психологічні умови для розвитку й навчання дітей», – вважає практичний психолог Валентина Бровенко. 

За кількістю учнів Софіївська школа – найбільша не лише у громаді, а й у районі. У ній навчаються майже 700 дітей.


Продовжується реконструкція школи в Софіївці.

Наразі ведуться роботи на шкільному стадіоні.

Підрядники вже заклали основу під бігову доріжку.

«На цей ремонт чекали давно. Безмежно вдячні обласній владі за те, що виділила кошти. Самотужки ми б не осилили цей проект», – наголосив Петро Сегедій.

На будівлі початкових класів змонтували каркас.

Роботи – і всередині будівлі.

 Оновлюють все: від стелі до підлоги.

 Замінили 70% вікон.

 «Бачила макет початкової школи. Вона буде дуже яскравою, як раз для дітей», – поділилася Оксана Савєльєва.

На будівлі, де навчаються старшокласники будівельники демонтують стару покрівлю…

…і роблять цегляну кладку.

«Навчався в цій школі 11 років – тепер випускник. Звичайно, жалкую, що не побачу її більш модернізованою, красивішою. Однак ті, хто учитиметься тут далі, будуть задоволені змінами», – зазначив Володимир Савостяненко

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux