Опубліковано 05 квітня 2018 року, 13:30

У Слобожанському зводять сучасну дев'ятиповерхівку для 106 сімей – Валентин Резніченко

Сучасна девятиповерхівка на 106 квартир з’явиться у Слобожанському. Будівельники вже зводять восьмий поверх. Власниками квартир стануть люди, які стоять в черзі на отримання житла. Таке будівництво у селищі – вперше за роки незалежності України, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Децентралізація, ініційована Президентом України Петром Порошенком, відкрила для громад Дніпропетровщини нові можливості. Вони отримують додаткові фінансові ресурси та самі вирішують, куди їх спрямувати, - розповів  Валентин Резніченко. – Один з  яскравих прикладів стрімкого розвитку – Слобожанська громада. У 2016 році там відкрили дитячий садок європейського зразка, збудований «з нуля». Зараз зводять сучасний спорткомплекс та багатоповерхівку для черговиків. Все – на місці колишнього пустиря».

Нині будівельники вже зводять каркас восьмого поверху багатоповерхівки.  Встановлюють металопластикові вікна, проводять електропостачання. В кожній квартирі облаштують індивідуальне опалення. Технічний поверх, ліфти, сходи та підвал опалюватимуться тепловими насосами – їх встановлять на даху кожного з двох під’їздів.

 «Будівельники проведуть всі внутрішні роботи, встановлять сантехніку, пральні машини і кухонні плити. Люди зможуть просто заходити і жити. Помешкання здадуть «під ключ», – сказала представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк. – Завдяки новобудові ми забезпечимо квартирами 106 сімей. Там  проживатимуть воїни АТО, вчителі, медики, багатодітні, інваліди, одинокі матері, діти-сироти».

 Загальна площа житлового будинку – понад 10 тис. квадратних метрів. У ньому буде 54 однокімнатні, 34 двокімнатні та 18 трикімнатних квартир. З надією спостерігає за будівництвом Володимир Дейнеко. Він – у черзі на отримання житла у цій багатоповерхівці.     

«Близько тридцяти років я працював вчителем фізичної культури. Рівно стільки ж – чекаю на нову квартиру. У родині нас п'ятеро, тому дуже радіємо новобудові», – зазначив місцевий мешканець Володимир Дейнеко. 

Поруч з будинком облаштують дитячі майданчики, заасфальтують доріжки та висадять дерева. Всі роботи планують завершити до кінця 2018 року.  

У Слобожанському кипить робота

Для мешканців громади зводять дев’ятиповерхівку

Нині розпочали будівництво восьмого поверху

Встановлять металопластикові вікна

В кожній квартирі облаштують індивідуальне опалення,…

…встановлять сантехніку, пральні машини і кухонні плити

Загальна площа будинку – понад 10 тис. квадратних метрів

«Завдяки новобудові ми забезпечимо квартирами 106 сімей», - сказала представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк

Поряд з будинком – сучасний садок

Будівництво багатоповерхівки планують завершити наприкінці 2018-го.

Такий вигляд матиме  будинок після завершення робіт


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux