Опубліковано 06 червня 2018 року, 10:30

У Слобожанському завершуємо будівництво сучасного спорткомплексу – Валентин Резніченко

У Слобожанській громаді завершують будівництво сучасного спортивного комплексу. Там можна буде зайнятись фітнесом та йогою, зіграти в баскетбол і великий теніс. Нині підрядники завершують оздоблювальні роботи всередині приміщень. Незабаром встановлять спецобладнання та тренажери. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Для мешканців кожного населеного пункту Дніпропетровщини, незалежно від його розмірів, маємо створити умови для занять спортом в сучасних та комфортних умовах. Таке завдання перед ДніпроОДА поставив Президент України Петро Порошенко. Ми реконструюємо стадіони та спортмайданчики. У Слобожанській ОТГ зводимо сучасний спортивний комплекс. Хочемо, аби такі ж  з’явились у кожній громаді області», – розповів Валентин Резніченко. 

Нині готова будівля спорткомплексу, встановлені вікна та двері. Підрядники облаштували опалення, електромережу та водопостачання. Завершують шпаклювати стіни та монтувати вентиляцію.

Згодом укладуть спеціальну «спортивну» підлогу, пофарбують стіни, та проведуть благоустрій території.    

«Наші спортсмени не пасуть задніх. На районному та обласному рівнях посідають призові місця. З будівництвом спорткомплексу, досягнення, впевнена, сягнуть і олімпійських», – зазначила представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк.

На трьох поверхах спорткомплексу будуть кімнати для тренажерів, фітнесу, йоги та гімнастики. У великому спортивному залі з трибунами на 250 глядачів облаштують майданчики для баскетболу, волейболу, футболу і тенісу. На першому поверсі облаштують кав’ярню, сауну, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні.

«Будівництво спорткомплексу – це вагомий крок для розвитку спорту в сільській місцевості. Тут можна буде проводити змагання не лише серед любителів, а й серед професіоналівРаніше ми грали лише в шкільному спортзалі або на саморобних майданчиках. Дуже радіємо новобудові», – сказав спортсмен, спеціаліст комунального закладу «Спорт для всіх» Микита Салабай.

Поруч з комплексом також будують 25-метровий басейн.  

У Слобожанському вже звели будівлі спорткомплексу

Встановили ліфти,…

….вікна

Провели комунікації

Облаштовують вентиляцію

«З будівництвом спорткомплексу, наші спортивні досягнення, впевнена, сягнуть і олімпійських», – зазначила представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк

Згодом пофарбують стіни, укладуть спеціальну підлогу та встановлять обладнання

«Дуже радіємо новобудові», – сказав спортсмен, спеціаліст комунального закладу «Спорт для всіх» Микита Салабай

Завершити всі роботи планують до кінця року

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux