Опубліковано 12 липня 2018 року, 13:30

У Слобожанському будуємо сучасний спорткомплекс – Валентин Резніченко

Спорт для всіх. Сучасний спорткомплекс, який зводять у Слобожанській об’єднаній громаді, майже готовий. На 3 тисячах квадратних метрах розмістяться великий спортзал, зали для фітнесу та силових видів спорту, більярдна. А ще – тренерські, роздягальні, душові й кафетерій. При будівництві враховують і потреби людей з інвалідністю. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«За завданням Президента України Петра Порошенка, мешканці будь-якого населеного пункту мають займатися спортом у комфортних умовах. На Дніпропетровщині реконструюємо стадіони, при школах створюємо футбольні майданчики. Наразі у Слобожанській ОТГ зводимо сучасний спортивний комплекс. Це реальні інвестиції у спорт. Спорт, який дає можливість забрати молоде покоління з вулиць і привести їх у спортзал», – наголосив Валентин Резніченко. 

Будівля спорткомплексу вже зведена. Підрядники ведуть внутрішні оздоблювальні роботи, фарбують металоконструкції, конструюють підвісну стелю. Завершують монтаж опалення, електромереж та комунікацій.

Невдовзі у приміщенні встановлять спецобладнання та тренажери.

Загальна площа спорткомплексу - 3 тисячі квадратних метрів. Проектувальники кажуть, тут вистачить місця для занять фітнесом, йогою, гімнастикою. Окремий зал – для тренажерів.

«Згодом планую тут працювати, – поділився тренер комунального закладу «Спорт для всіх» Ігор Атісков. – Уже побував всередині – просто в захваті. Тренажерка, спортзал – усе в одному місці. Для людей це максимально комфортно та зручно. У цьому проекті втілили все, про що тільки можуть мріяти небайдужі до спорту».

У великому просторому спортзалі, який займає левову частину новобудови, можна буде грати в баскетбол, волейбол, футбол і теніс. Для вболівальників – трибуна на 250 місць. Родзинка зали – спеціальний спортивний паркет.

«Покриття прикольне. На ньому можна проводити змагання різного рівня. Навіть всеукраїнського загалу, – переконаний спортсмен Микита Салабай. – Як на мене, такий спорткомплекс – прекрасна нагода відірватися від комп’ютеру й розім’яти м’язи, потренувати силу волі. У таких умовах комфортно себе почуватимуть як професійні спортсмени, так і любителі».

Серед іншого, на першому поверсі облаштують кав’ярню, сауну, масажні кабінети, душові, роздягальні та кімнати для тренерів. Потім за планом – благоустрій території.

«Тільки в умовах децентралізації стало можливим будівництво такого чудового спорткомплексу. Він відповідатиме всім сучасним вимогам і буде відкритий для всіх бажаючих. Дбаємо, аби наші мешканці були спортивно розвинутими та фізично здоровими», – зазначила представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк.

Обіч спорткомплексу також зводять 25-метровий басейн.


Будівництво нового спорткомплексу у Слобожанському добігає кінця.

Ведуться внутрішні роботи.

 Завершується монтаж опалення, електромереж та комунікацій.

 Площа спорткомплексу - 3 тис кв м.

Спортзал займає левову частину новобудови.

У ньому можна буде грати в баскетбол, волейбол, футбол і теніс.

«Згодом планую тут працювати, – поділився Ігор Атісков. – Уже побував всередині – просто в захваті. Тренажерка, спортзал – усе в одному місці. Для людей це максимально комфортно та зручно. У цьому проекті втілили все, про що тільки можуть мріяти небайдужі до спорту».

 У спорткомплексі – три поверхи.

Облаштують сауну, масажні кабінети, душові, роздягальні та тренерські.

 «Покриття прикольне. На ньому можна проводити змагання різного рівня. Навіть всеукраїнського загалу, – переконаний Микита Салабай. – Як на мене, такий спорткомплекс – прекрасна нагода відірватися від комп’ютеру й розім’яти м’язи, потренувати силу волі. У таких умовах комфортно себе почуватимуть як професійні спортсмени, так і любителі».

 Підрядники завершують монтувати фасад.

 Поруч зі спорткомплексом зводять басейн.

Спортивний об'єкт, зведений з нуля, – успіх реформи децентралізації.

«Тільки в умовах децентралізації стало можливим будівництво такого чудового спорткомплексу. Він відповідатиме всім сучасним вимогам і буде відкритий для всіх бажаючих. Дбаємо, аби наші мешканці були спортивно розвинутими та фізично здоровими», – зазначила Таміла Жорняк.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux