Опубліковано 06 серпня 2021 року, 11:30

У Перещепиному оновлюють стадіон опорної школи 

У місті Перещепине Новомосковського району триває модернізація стадіону опорної школи. У проєкті – футбольне поле зі штучним покриттям, спортивні майданчики та бігові доріжки. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Прагнемо залучити до занять якнайбільше мешканців регіону. Бо йдеться найперше про здоровий спосіб життя. Для цього реконструюємо стадіони. Оновлюємо і спортивний простір біля Перещепинської опорної школи», – сказав Валентин Резніченко.

Раніше на цьому стадіоні проходили шкільні та районні змагання, згадують місцеві. Проте за роки без ремонту він занепав. Та й був зовсім не сучасний. На бігових  доріжках – залишки асфальту. На футбольному полі – бур’яни та ями.

«Через погане покриття ми не займалися на цьому стадіоні. Їздили на поле в центрі. Це незручно. Багато дітей покинули футбол, – жаліється тренер шкільної секції з футболу Олег Курилець. – Коли буде новий стадіон, все зміниться. Зможемо навіть конкурувати на обласних та всеукраїнських змаганнях». 

На стадіоні буде велике футбольне поле зі штучним покриттям. Майданчик для баскетболу та волейболу. Бігові доріжки на 4 смуги. А ще – тренажери.

«Зараз діти займаються в залі, а краще було б на свіжому повітрі. Їм ніде тренуватися, то вони більше «сидять» в телефонах, – поділився батько п’ятикласниці Дмитро Полішко. – Тепер спортивне життя налагодиться. До нас приїжджатимуть на футбол і баскетбол із сусідніх селищ». 

Нині підрядники вирівнюють ділянку під футбольне поле та спортивні майданчики. Встановлюють бордюри, прокладають кабелі освітлення. Працюють за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Я випускник цієї школи. Пам’ятаю звичайний затоптаний стадіон. Ми дуже чекали на цю реконструкцію», – поділився міський голова Перещепиного Ярослав Цвіркун. 

«Бачив стадіони в інших містах. Дуже хочеться, щоб в нашому теж був такий», – поділився восьмикласник Микола Яблунько. 

У Перещепинській опорній школі навчаються понад 800 дітей.

Готують основу для майданчиків

Працює техніка

Встановлюють бордюрні камені

Прокладають кабелі для освітлення

Стадіон буде сучасний та яскравий

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux