Опубліковано 19 грудня 2019 року, 15:01

У Криничанському та Широківському районах представили нових голів райдержадміністрацій

У Криничанському та Широківському районах – нові очільники РДА. Їх обрали через програму LIFT, яка дозволяє за прозорою процедурою підбирати фахівців на державні посади. Головне завдання новопризначених голів – сприяти децентралізації та плідно працювати задля розвитку районів. На цьому наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. Він представив громаді очільника Криничанської райдержадміністрації Юрія Балюка.

«На Дніпропетровщині успішно втілюється реформа децентралізації. Наразі прагнемо до того, аби усі території нашої області були трансформовані в ОТГ. На голів райдержадміністрацій покладаємо вкрай важливе завдання – допомогти завершити цю реформу та створити спроможні громади, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Призначення на таку високу посаду – це великий кредит довіри і від Президента України, і від мене особисто. Сподіваюся на плідну та результативну роботу».

Новий очільник Криничанської РДА Юрій Балюк – юрист за освітою. Служив в органах внутрішніх справ, займав керівні посади у приватних компаніях. Працював у виконкомі Криничанської селищної ради.

«Щиро вдячний за довіру. Попереду – дуже багато роботи. Щоб змінити наш район та у цілому область на краще, маємо налагодити співпрацю між місцевою владою, представниками бізнесу, керівниками підприємств та депутатами.  Тільки тоді досягнемо успіху», – сказав голова Криничанської РДА Юрій Балюк.

Представили і нового голову Широківської РДА. Її очолив Євген Ситниченко. Після завершення навчання у Криворізькому державному педагогічному університеті працював вчителем спецдисциплін у Широківському професійно-технічному училищі. Згодом – завідував філією Криворізького міжрегіонального центру з перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас. Був заступником, а потім і головою Широківської районної ради.

Розпорядження про призначення нових голів районних державних адміністрацій підписав Президент України Володимир Зеленський.

 У Криничанському районі – новий голова РДА

Юрія Балюка представив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

«На голів райдержадміністрацій покладаємо вкрай важливе завдання – допомогти завершити цю реформу та створити спроможні громади», –голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко

Головне завдання – працювати задля розвитку району

«Щиро вдячний за довіру. Попереду – дуже багато роботи», –голова Криничанської РДА Юрій Балюк

Представили і нового голову Широківської РДА

Її очолив Євген Ситниченко 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux