Опубліковано 18 грудня 2019 року, 18:13

У Дніпровському, Магдалинівському та Петриківському районах представили нових очільників

На Дніпропетровщині представили нових голів трьох райдержадміністрацій – Дніпровської, Магдалинівської та Петриківської. Розпорядження про їх призначення підписав Президент України Володимир Зеленський. Кредит довіри нові очільники мають виправдати плідною працею на благо мешканців районів. На цьому наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко на представленні очільника Магдалинівської РДА Дениса Галушки.

«Успішне проведення реформи децентралізації – одне з наших пріоритетних завдань. Райдержадміністрації мають допомогти територіям трансформуватися в ОТГ. Це – єдиний дієвий шлях до процвітання громад і покращення життя селян, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Сподіваюся, новопризначений очільник Магдалинівської РДА докладе максимум зусиль для розвитку району та покращення місцевої інфраструктури. Бажаю йому плідної результативної роботи».

Денис Галушка за фахом еколог. Займав керівні посади в приватних компаніях. Має досвід роботи держслужбовця – в секторі державного земельного кадастру.

«Перш ніж висунути свою кандидатуру на посаду голови РДА, порадився із друзями, родиною. Розумію, скільки сил треба буде докласти, аби мешканці району вже найближчим часом почали помічати зміни на краще», – сказав голова Магдалинівської РДА Денис Галушка.

Представили і нового голову Дніпровської РДА – Віру Поклонську. Вона за фахом юрист. Працювала на різних посадах у Дніпропетровській митниці та юридичній компанії.

Головою Петриківської РДА призначили Юлію Файзулліну. Має вищу економічну освіту. Працювала за фахом у приватних компаніях. Посідала посаду заступника голови Чумаківської сільради Дніпровського району.

Новопризначених голів РДА обирали через програму LIFT. Це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського, який дозволяє чесно та прозоро підбирати професіоналів у різних галузях для втілення змін у країні.

У Магдалинівському районі – новий очільник

Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко: «Сподіваюся, новопризначений очільник Магдалинівської РДА докладе максимум зусиль для розвитку району та покращення місцевої інфраструктури»

Кредит довіри новий очільник має виправдати плідною працею на благо мешканців Магдалинівського району

«Розумію, скільки сил треба буде докласти, аби мешканці району вже найближчим часом почали помічати зміни на краще», – Денис Галушка

Нових голів РДА представили у Магдалинівському,..

..Петриківському..

..та Дніпровському районах

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux