Опубліковано 17 січня 2019 року, 09:30

У Дніпрі зводимо «з нуля» сучасний спорткомплекс – Валентин Резніченко

Крита арена для спортивних ігор та Олімпійський будинок. У Дніпрі зводять «з нуля» сучасний спортивний комплекс. Він з’явиться біля нещодавно реконструйованого стадіону «Олімпійські резерви». Нині будівельні роботи – у розпалі. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«За завданням Президента України Петра Порошенка розвиваємо спортивну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Реконструюємо та будуємо «з нуля» сучасні стадіони, спортивні комплекси, ігрові майданчики. Кожен мешканець області має займатися спортом у комфортних умовах», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Спорткомплекс у Дніпрі будують на місці пустиря поруч зі стадіоном «Олімпійські резерви». Незабаром там з’явиться велика крита арена для спортивних ігор та змагань. 

«За проектом, у 6-поверховій будівлі будуть зали для ігрових видів спорту, сучасні роздягальні та душові, комфортні кімнати відпочинку, буфет. На першому поверсі  - зала боротьби та боксу, на другому – вісім кортів для проведення міжнародних змагань з бадмінтону», - розповів представник підрядної організації Станіслав Готе.

Після завершення будівництва на закритій арені тренуватимуться спортсмени, проходитимуть заняття з волейболу, баскетболу, тенісу. Сучасні умови дозволять проводити змагання світового рівня.

Поряд із критою ареною зводять Олімпійський будинок. Це 2-поверхова спортивно-адміністративна будівля. Там облаштують великий конференц-зал, медіацентр, роздягальні, тренерські, кабінети.

 «Із нетерпінням чекаємо на появу спорткомплексу у Дніпрі. Дуже радіємо, що у нас є такий сучасний стадіон, де вже проводимо змагання та тренування. А коли зявиться цілий спортивний комплекс, ми будемо ще щасливіші. Сподіваємось, тоді більше людей займатимуться спортом», - сказав старший тренер училища фізичної культури, заслужений тренер України Віктор Олейник.

Наразі підрядники вже облаштували фундамент, зводять каркаси будівель, монтують металеві конструкції.

Такий вигляд матиме спорткомплекс

 У сучасних залах проводитимуть міжнародні змагання і тренуватимуться спортсмени

 «Із нетерпінням чекаємо на появу спорткомплексу у Дніпрі. Сподіваємось, тоді більше людей займатимуться спортом», - сказав старший тренер училища фізичної культури, заслужений тренер України Віктор Олейник.

 Нині будівельні роботи – у розпалі

 Зводять каркас майбутнього спорткомплексу

 Монтують металеві конструкції

 Крита арена  - біля стадіону «Олімпійські резерви»

Поруч зводять адміністративну будівлю

Майбутній Олімпійський будинок

 Фасад згодом прикрасять скляні вітражі

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux