У Дніпрі відкрили вже другий Центр рекрутингу української армії

У Дніпрі запрацював вже другий Центр рекрутингу української армії. Тепер отримати інформацію та дізнатися про актуальні вакансії у війську можна як на правому, так і на лівому берегах. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Доступні сотні вакансій від підрозділів Сухопутних військ, Морської піхоти, ТРО та Національної Гвардії України. Підібрати підходящу допоможуть двоє цивільних співробітників рекрутингового центру.

«Минулого тижня ми відкрили перший рекрутинговий центр у Дніпрі. За цей короткий період вже маємо попередні результати: до наших рекрутерів звернулися 52 людини. Частина з них вже на тому чи іншому етапі долучилися до Сил оборони. Ця цифра відповідає досвіду першого центру у Львові, тож найближчим часом ми очікуємо подальшого росту показників», – наголосив Уповноважений з питань рекрутингу Міністерства оборони України Олексій Бежевець.

Одним з перших до рекрутингового центру прийшов 49-річний Юрій. Каже, поки вивчає інформацію. Хоче визначитися, де буде найбільш корисним.

«У нашій країні триває війна і обов’язок кожного свідомого громадянина робити все можливе для перемоги, – вважає чоловік. – По життю я працюю з молоддю, займаюся освітою. Маю досвід у логістиці. Розпитав у рекрутера, які є пропозиції».

«Усі рекрутери проходять навчання за програмою, що вже продемонструвала свою ефективність. Також хочу зазначити, що у Дніпрі є певна специфіка у порівнянні з іншими регіонами: кожен пʼятий рекрут – жінка, тоді як по іншим областям цей показник становить лише 10-15 відсотків», – зазначив під час відкриття центру Уповноважений з питань рекрутингу у Дніпропетровській області Сергій Звірко.

За його словами, загалом по області планують відкрити ще кілька рекрутингових центрів для Сил оборони. Адже тенденції свідчать, що бажаючих долучитися до захисту держави чимало.

Вже на наступному тижні відкриття ще двох рекрутингових центрів заплановано у містах Новомосковськ і Кам'янське. Ще через тиждень – у Павлограді, Синельниковому, Покрові та Кривому Розі.

Звернутися до Центру рекрутингу української армії у на правому березі Дніпра можна особисто або телефоном (066) 073 34 83.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux