Опубліковано 05 листопада 2019 року, 17:08

У Дніпрі відкрився чемпіонат України з бадмінтону

У Дніпрі стартували всеукраїнські змагання з бадмінтону. Понад 90 кращих спортсменів з семи областей України приїхали, аби позмагатися за звання чемпіонів. Привітати учасників завітав і голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Для Дніпропетровщини відкриття чемпіонату України з бадмінтону – дуже важлива подія. Адже в області більше двох тисяч хлопців та дівчат професійно займаються цим видом спорту. Впевнений, що серед учасників змагань є ті, хто увійде до складу національної збірної та представить Україну на Олімпійських іграх у Токіо у 2020 році. Бажаю кожному з вас успіхів, спортивного азарту та позитивних емоцій», - сказав очільник області Олександр Бондаренко.

Взяти участь у чемпіонаті приїхали понад 90 спортсменів різного віку. Вони змагатимуться в одиночних, парних та змішаних парних категоріях.

«Участь у цьому чемпіонаті – важливий старт для кожного спортсмена. Адже тут збираються найкращі. Конкуренція дуже висока, але ті, хто наполегливо та сумлінно тренувався, зможуть показати гарні результати», – зазначила тренерка з бадмінтону Вікторія Семенюта.

Серед учасниць майстриня спорту міжнародного класу, дніпрянка Марія Улітіна. Бадмінтоном дівчина займається вже протягом двадцяти років.

«У сім років батьки привели мене на заняття, з того часу і займаюся бадмінтоном. Цей вид спорту дуже добре розвиває людину, – розповіла учасниця змагань Марія Улітіна. – Найголовніше – це воля до перемоги, тож на змаганнях буду старатися показати усе, на що здатна».

Змагання триватимуть до 7 листопада. За результатами визначать, хто увійде до складу національної збірної України з бадмінтону.

У Дніпрі відкрився чемпіонат України з бадмінтону

На змагання з’їхалися понад 90 найкращих спортсменів

Привітати учасників завітав і очільник області Олександр Бондаренко

«Впевнений, що серед учасників змагань є ті, хто увійде до складу національної збірної та представить Україну на Олімпійських іграх у Токіо у 2020 році. Бажаю кожному з вас успіхів, спортивного азарту та позитивних емоцій», - очільник області Олександр Бондаренко

Спортсмени змагатимуться у кількох категоріях

 «Участь у цьому чемпіонаті – важливий старт для кожного спортсмена», - тренерка Вікторія Семенюта

Чемпіонат триватиме до 7 листопада

«Найголовніше – це воля до перемоги, тож на змаганнях буду старатися показати усе, на що здатна» - учасниця змагань Марія Улітіна

У фіналі визначать, хто увійде до складу національної збірної України з бадмінтону

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux