Опубліковано 24 листопада 2017 року, 10:30

У Дніпрі досвідчені юристи зустрілися зі студентами у форматі тет-а-тет
За чашкою кави – керівники області та міста, юстиції, прокуратури, поліції та студенти-юристи. Саме в такому європейському форматі тет-а-тет пройшов форум молодих юристів у Дніпропетровському університеті внутрішніх справ. Це перший досвід такої зустрічі, повідомив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

«Двері обласної адміністрації завжди відкриті для всіх мешканців регіону. Ми відмовляємося від догм та стереотипів у роботі, щоб досягти кращих результатів. Постійно спілкуємося з молоддю. Бар’єрів між поколіннями не повинно бути. Маю багатий досвід адвокатської роботи і готовий поділитися ним із майбутніми юристами», – зазначив Володимир Юрченко.

Майже 300 студентів юридичних факультетів вишів зустрілися з першими особами юриспруденції області у неформальній обстановці. Поспілкуватися й дізнатися про набутий досвід, професійний шлях та особливості роботи нотаріуса, судді, адвоката, поліцейського та чиновника.

«Юриспруденція – надзвичайно жива наука. Її неможливо вивчити лише за підручниками. Тому набути справжніх знань ми можемо лише спілкуючись із практиками, – сказала учасниця форуму, курсантка університету внутрішніх справ Вікторія Іщенко. – У майбутньому мені доведеться витоптувати свою стежинку в професії, і хочу дізнатися, як вдалося досягти успіху іншим».

Досвідчені юристи також зацікавлені у таких зустрічах. Молодь швидко навчається новому та завжди має передові ідеї.

«Хочу зацікавити майбутніх юристів працювати саме в органах юстиції, адже ми дуже просунуті у використанні сучасних інформтехнологій. Зараз всю юридичну документацію переводимо в електронний вигляд, – розповів заступник начальника управління юстиції області Тимофій Дудін. – Дуже сподобалась ідея провести таку зустріч у форматі тет-а-тет. Адже тільки за таких умов можливий справжній діалог».

Учасників форуму більше за все цікавило, як можна досягнути успіху в обраній професії.

«Не бійтеся все своє життя пізнавати нове, вчитися. Тільки тоді перед вами відкриються перспективи, – звернувся до студентів Володимир Юрченко. – Вивчайте іноземну, розвивайте риторику та артистизм, тримайте руку на пульсі новинок у професійній сфері – і обов’язково досягнете успіху».

Після форуму студенти-юристи отримали сертифікати учасників.


У Дніпрі пройшов форум молодих юристів «Про досвід. Тет-а-тет»


Керівники області та міста, юстиції, прокуратури, поліції ділилися досвідом..


..зі студентами-юристами


«Двері обласної адміністрації завжди відкриті для всіх мешканців регіону. Постійно спілкуємося з молоддю. Бар’єрів між поколіннями не повинно бути», – Володимир Юрченко


Учасників форуму більше за все цікавило, як можна досягнути успіху в обраній професії


Вікторія Іщенко: «У майбутньому мені доведеться витоптувати свою стежинку в професії, і хочу дізнатися, як вдалося досягти успіху іншим»


Зустріч досвідчених та молодих юристів проходила у форматі тет-а-тет


Хлопцям та дівчатам було цікаво дізнатися про набутий досвід та професійний шлях спікерів форуму


«Не бійтеся все своє життя пізнавати нове, вчитися. Тільки тоді перед вами відкриються перспективи», – звернувся до студентів Володимир Юрченко


Студенти мали багато запитань до заступника голови ДніпроОДА


У форумі взяли участь майже 300 студентів юридичних факультетів вишів
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux