Опубліковано 18 серпня 2021 року, 13:30

У Дніпрі до Дня Незалежності України вручили 30 обласних нагород (ФОТОРЕПОРТАЖ) 

У Дніпрі на святкові урочистості зібрали військових, волонтерів, правоохоронців, рятувальників, педагогів, спортсменів, лікарів, аграріїв, культурних діячів. Загалом 30 людей. Усі отримали відзнаки від керівництва області. Нагороджених привітав перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов. 

Івент присвятили 30-річчю Незалежності

На початку офіційної частини разом заспівали Гімн України

«Пишаємося мешканцями, завдяки яким розквітає Дніпропетровщина. Тими, хто рятує життя, охороняє мир та спокій, навчає, допомагає, невтомно працює в полі, розвиває культуру та радує спортивними досягненнями», – зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Володимир Орлов. 

Гостям вручили почесні відзнаки…

…та нагрудні знаки «За заслуги» перед громадою

Як свідомим українцям, які вносять значний вклад у розвиток рідної держави

Людям, сильним тілом і духом

«Наша область – серце України. Вона багато в чому перша. А найголовніший її скарб – люди. Сьогодні радий привітати найкращих та подякувати їм за роботу», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. 

Для багатьох нагороди стали приємним сюрпризом

Серед таких заслужений працівник фізичної культури та спорту з Кам’янського Володимир Морозов. Нині тренер з академічної греблі. Виховав багатьох чемпіонів світу та Європи. Його підопічні брали участь у п’яти олімпіадах. З Атланти привезли «срібло», з Лондона – «золото».

«Неочікувано було отримати відзнаку. Приємно, що мою працю помічають. Такі  моменти дуже цінні», – поділився враженнями Володимир Морозов. 

Заслужена артистка України Оксана Петровська починала актрисою драми та за сумісництвом костюмером. Зараз директор-художній керівник Дніпропетровського національного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. Її можна побачити на сцені майже в кожній постановці. Для трупи театру вона справжня Берегиня.

«Такі заходи потрібні, щоб усі знали, що ми незалежні та самостійні. Що ми козацького роду. Що нас ніхто не зможе зламати», – вважає Оксана Петровська 

Для гостей зустрічі лунали теплі слова і привітання

Квіти додавали краси та святкового настрою

«Ми цього варті. Людей потрібно стимулювати. Сьогодні я та моя родина щасливі», – зізналась волонтерка та ветеранка АТО/ООС Дар’я Андрусенко-Якотюк. 

Дівчина розповіла, що з 2014 року вона збирала допомогу для бійців та їздила на фронт. У 2016-му пішла служити за контрактом до Збройних Сил України. У майбутньому планує реалізувати проєкт з допомоги жінкам військовим.

Свято пройшло під гаслом «Ми всі єдині!»

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux