У Реабілітаційному центрі Дніпра для бійців АТО пройшов майстер-клас з випікання млинців та панкейків. Учасники майстер-класу навчилися перетворювати набір продуктів на солодкі «сонечка». Про це повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.
«Вже стало доброю традицією – проводити майстер-класи для АТОвців у Реабілітаційному центрі. Ми робили карамель, мило, валентинки. У тиждень Масниці ми вирішили навчити хлопців пекти млинці. Це смачно і весело!», - розповіла Наталія Шуліка
Секретами тонких млинців та пишних капкейків з АТОвцями майстер-кондитер Анна Коваль
«Хотілося порадувати бійців та занурити їх в домашню атмосферу, адже Масниця – родинне свято. Пекти млинці – занадто просто. Тож доповнили майстер-клас родзинкою – випіканням панкейків, «повітряних» млинців», - зауважила Анна Коваль
Борошно, яйця, цукор, сіль та молоко – чарівні інгредієнти для смаколиків
Бійці запам’ятовують рецепти й особливості приготування страв
Рідке тісто, спеціальна пательня і, звичайно ж, вправність та бажання творити – запорука кулінарного успіху
Під пильним керівництвом кулінари-початківці опановують хитру науку
Готове тісто виливають на гарячу пательню
Потроху млинець зарум’янюється
Гав ловити ніколи – «сонечки» слід вчасно перегортати
І млинці, і панкейки з легкої руки бійців «народжуються» дуже швидко
Один, ще один – і вже можна скуштувати
«Пік млинці вперше, а панкейки до цього й не пробував. Смакота. Рецепт запам’ятав. Здивую вдома дружину й доньку», - поділився боєць Олександр Губанов
Як швидко випікалися млинці, так само стрімко вони «зникають»
АТОвці – задоволені
Вони й пекти навчилися, й смаколики власного виробництва скуштували