Опубліковано 19 вересня 2018 року, 10:30

У 2018-му ремонтуємо в Покрові чотири вулиці – Валентин Резніченко

Цьогоріч новий асфальт укладають на чотирьох вулицях Покрова. Зокрема, з якісним покриттям вже вул.Тикви та Горького. Наразі вздовж них облаштовують пішохідні доріжки. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.  

 «Капітальне оновлення автодоріг – одне із завдань Президента України Петра Порошенка перед владою в регіонах. На Дніпропетровщині капітально ремонтуємо шляхи, які не мали якісного покриття десятиліттями. За три останні роки відновили майже півтисячі комунальних доріг. Комфортні умови створюємо в кожному населеному пункті області», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У Покрові вже з якісним асфальтом вулиця Григорія Тикви. Для армування фінального шару – спеціальна сітка, яка має мінімізувати появу розколин. Зараз підрядники прокладають пішохідні доріжки.

Через вулицю Тикви пролягає основний маршрут автівок, на ній – промислові підприємства, автовокзал та відділення поліції.

«Переїхала до Покрова три роки тому. Місто змінилося буквально на очах, – розказала місцева мешканка Юлія Іванова. – Вулиця Тикви була жахлива, ні пройти, ні проїхати. А тротуар – тільки назва. Зараз прогулюватися тут – одне задоволення. Проводити час на вулиці стало набагато приємніше». 

Трансформувалася й одна з найстаріших вулиць міста – Горького. На проїжджій частині – нове покриття. Дорожники облаштовують тротуар.

На цій вулиці розташовані ДЮСШ, управління соціального захисту, дитсадки, цією дорогою мешканці прямують до центрального ринку.

«Вулиця Горького закладалася одразу після війни. З того часу не ремонтувалася і прийшла в занепад. Більше того, коріння великих тополь деформували пішохідні доріжки. Тепер вулицю не впізнати. Будемо звикати до нової, європейської», – поділилася мешканка Покрова Наталія Чорна. 

Також у Покрові ремонтують провулки Алтайський і Павлова.

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом капітально оновлюють майже 130 комунальних доріг.

У Покрові цьогоріч ремонтують чотири вулиці.

З новим покриттям  вулиця Тикви.

Підрядники...

 ...укладають пішохідні доріжки.

Пішоходам комфортно.

«Переїхала до Покрова три роки тому. Місто змінилося буквально на очах, – розказала  Юлія Іванова. – Вулиця Тикви була жахлива, ні пройти, ні проїхати. А тротуар – тільки назва. Зараз прогулюватися тут – одне задоволення. Проводити час на вулиці стало набагато приємніше».

Навколо створюють красу.

На вулиці Тикви– промислові підприємства, автовокзал та відділення поліції.

Оновлена вулиця Горького.

Вона - одна з найстаріших у місті.

Приводять до ладу тротуари.

Укладають тротуарну плитку.

На цій вулиці – ДЮСШ...

...управління соцзахисту...

 ...дитсадки...

«Вулиця Горького закладалася одразу після війни. З того часу не ремонтувалася і прийшла в занепад. Більше того, коріння великих тополь деформували пішохідні доріжки. Тепер вулицю не впізнати. Будемо звикати до нової, європейської», – поділилася Наталія Чорна.

Цією дорогою покровчани прямують до центрального ринку.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux