Опубліковано 14 листопада 2017 року, 11:30

Цьогоріч у Дніпровському районі відремонтували 18 комунальних доріг – Валентин Резніченко
У Дніпровському районі цьогоріч відремонтували 18 комунальних автошляхів. Ці дороги не бачили нового асфальту десятки років, розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Оновлення інфраструктури, капітальний ремонт автошляхів, на які раніше не звертали уваги десятиріччями – таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко. На Дніпропетровщині щороку ремонтуємо 160 доріг. Мешканці регіону повинні жити в комфортних умовах – і в містах, і в селах», - зазначив Валентин Резніченко.

На вулиці Українській, що в Підгородному, асфальту ніколи не було. Майже 100 років на дорогу підсипали шлак, розповідають місцеві. Після ремонту ситуація змінилася.

«Дорога була жахлива. Не їхали, а пробиралися, можна сказати, з боями. Ями, вибоїни були. А тепер – є з чим порівняти – не дорога, а дзеркало», - поділився мешканець вулиці Української Сергій Цвєтков.

Із новою дорогою і мешканці Слобожанського: там відремонтували вулицю 50-річчя Перемоги. Раніше через бездоріжжя швидка не могла сюди дістатися, до карети людей доводилося підводити.

«Дорога була, м’яко кажучи, не дуже. Щовесни з’являлися нові ями в асфальті, ніхто раніше не звертав увагу на нашу проблему. Але цього року у нас нарешті якісна проїжджа частина. Щиро дякуємо за це губернатору Валентину Резніченку», - зазначив голова житлового кооперативу у Слобожанському Юрій Мірченко.

Цьогоріч у понад десяти селах Дніпровського району відремонтували 18 комунальних автодоріг. Загалом у 2017-му на Дніпропетровщині з оновленим покриттям – близько 160-ти вулиць.


У Підгородному відремонтували вулицю Українську


Якісний асфальт - уперше за 100 років


"Ями, вибоїни були. А тепер – є з чим порівняти – не дорога, а дзеркало", - Сергій Цвєтков


З новим покриттям - більше, ніж півтора кілометра дороги


Нова дорога за десятки років - у Слобожанському вперше


Їздити тепер тут дуже зручно


"Цього року у нас нарешті якісна проїжджа частина. Щиро дякуємо за це губернатору Валентину Резніченку", - Юрій Мірченко


У 2017-му в селах Дніпровського району відремонтували 18 комунальних автодоріг. Загалом цьогоріч в області з оновленим покриттям близько 160-ти вулиць.
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux