Опубліковано 24 жовтня 2018 року, 11:30

Триває масштабна реконструкція стадіону в середмісті Верхньодніпровська – Валентин Резніченко

У середмісті Верхньодніпровська продовжується реконструкція стадіону. Роботи тривають четвертий місяць поспіль. Осучаснює спортоб’єкт Дніпропетровська ОДА, повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

 «Будівництво нових спортивних об’єктів та модернізація вже існуючих – таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко. У регіоні зводимо спорткомплекси, осучаснюємо стадіони, під час реконструкції шкіл будуємо спортмайданчики та оновлюємо міні-футбольні поля. Це підґрунтя у  вихованні здорової нації», – зауважив голова Дніпропетровської ОДА  Валентин Резніченко.

У Верхньодніпровську облдержадміністрація реконструює центральний стадіон. На зміну нерівній поверхні прийде професійне зручне покриття.  Найбільше на це чекають вихованці ДЮСШ, яка поруч зі стадіоном.

«Поле було таке, що швидко не побігаєш. Поверхня нерівна, горбиста. Б'єш м’яча в один бік, а він летить в інший. Якщо падаєш, то весь у пилюці, – розказав юний футболіст Ілля Бабанін. – Коли нам збудують новий стадіон, займатися стане набагато краще». 

«Мрію про гарний газон, трибуни та освітлення. І щоб можна було грати в будь-яку погоду», – поділився мріями 12-річний футболіст Андрій Ткачук. 

Наразі на полі працює техніка. Підрядники вже підготували основу для дренажу. Наступний шар – щебінь: загалом мають розпланувати 7 тис. тонн.  Навкруги поля вже проклали дренажну трубу, яка збиратиме воду після дощу і снігу.

«Дуже кортить поганяти м’яча но новенькому професійному полі, – сказав директор місцевої ДЮСШ Юрій Сулима. – Сподіваємося, скоро тут проводитимемо змагання не тільки міського та районного загалу, а й всеукраїнського». 

Уже заклали фундамент під глядацькі трибуни на 340 місць. Поряд зі стадіоном будують двоповерхову адмінбудівлю, у якій розташуються тренерські, роздягальні, душові та VIP-трибуна.

За планом, здача об’єкта в експлуатацію – у 2019-му.

У середмісті Верхньодніпровська…

… реконструкція центрального стадіону.

Роботи – четвертий місяць.

Осучаснює спортоб’єкт Дніпропетровська ОДА.

 В основу мають укласти 7 тисяч тонн щебня.

 «Поле було таке, що швидко не побігаєш. Поверхня нерівна, горбиста. Б'єш м’яча в один бік, а він летить в інший. Якщо падаєш, то весь у пилюці», – розказав Ілля Бабанін.

Поряд зі стадіоном зводять адмінбудівлю.

 У ній будуть тренерські, роздягальні, душові та VIP-трибуна.

 «Сподіваємося, скоро тут проводитимемо змагання не тільки міського та районного загалу, а й всеукраїнського», – сказав Юрій Сулима.

 Покриття не пропускатиме вологу.

 «Мрію про гарний газон, трибуни та освітлення. І щоб можна було грати в будь-яку погоду», – поділився Андрій Ткачук.

Здача об’єкта – у 2019-му.

 Найбільше на це чекають вихованці місцевої ДЮСШ, яка поруч зі стадіоном.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux