Опубліковано 25 вересня 2018 року, 16:30

Спортсменів Дніпропетровщини відзначили нагородами Національного олімпійського комітету України 

В ДніпроОДА відбулась Асамблея відділення Національного олімпійського комітету України у Дніпропетровській області. Президент комітету Сергій Бубка відзначив стрімкий розвиток олімпійських видів спорту в регіоні. Нагороди та подяки вручили керівникам федерацій, міських та районних представництв, заслуженим спортсменам і тренерам регіону.

«Робота Національного олімпійського комітету може бути успішною лише коли успішно працюють відділення в областях. Дуже приємно сьогодні відвідати Дніпропетровщину. Адже ми дійсно пишаємося досягненнями вихідців з регіону. На Олімпійських іграх-2018 вони здобули 40 нагород. З кожним роком їхні виступи стають все потужнішими. П’ятий рік Дніпропетровщина займає лідируючі позиції серед обласних представництв», – підкреслив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.  

Керівники федерацій та установ отримали грамоти за вагомий внесок у пропаганду Олімпійського руху.

«На третіх юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині Україну представить 55 спортсменів, з них восьмеро – з Дніпропетровщини. Ми будемо й надалі підтримувати наших гравців, щоб регіон залишався серед лідерів», – сказав начальник управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Пшеничников.    

Вручили грамоти й кращим спортсменам липня та серпня – фехтувальнику Богдану Нікішину та плавцю Андрію Говорову. 

«Мені дуже приємно, що на Дніпропетровщині нині такі позитивні умови для розвитку спорту. Це надає сил та впевненості в завтрашньому дні», – сказав майстер спорту України з фехтування Богдан Нікішин. 

В роботі комітету взяли участь близько 150 діячів спорту Дніпропетровщини. Під час засідання переобрали голову обласного відділення НОК України Андрія Павелка.

В ДніпроОДА відбулась Асамблея відділення Національного олімпійського комітету України у Дніпропетровській області

Сергій Бубка: «Робота Національного олімпійського комітету може бути успішною лише коли успішно працюють відділення в областях. Дуже приємно сьогодні відвідати Дніпропетровщину. Адже ми дійсно пишаємося досягненнями вихідців з регіону»

Керівники федерацій та установ отримали грамоти за вагомий внесок у пропаганду Олімпійського руху

Олександр Пшеничников: «На третіх юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині Україну представить 55 спортсменів, з них восьмеро – з Дніпропетровщини. Ми будемо й надалі підтримувати наших гравців, щоб регіон залишався серед лідерів»

Вручили грамоти й кращим спортсменам липня та серпня – фехтувальнику Богдану Нікішину та плавцю Андрію Говорову

Богдан Нікішин: «Мені дуже приємно, що на Дніпропетровщині нині такі позитивні умови для розвитку спорту. Це надає сил та впевненості в завтрашньому дні»

В роботі комітету взяли участь близько 150 діячів спорту Дніпропетровщини

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux