Опубліковано 11 лютого 2021 року, 11:30

Спортивна громада: за два роки спорткомплекс у Слобожанському прийняв понад сотню змагань

Понад сотню змагань прийняв спорткомплекс Слобожанського за два роки – від початку роботи. Нині там готуються до нових рекордів місцеві команди. Серед них – жіноча паралімпійська збірна України з волейболу. Про це сповістив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «Сучасний спорткомплекс виріс на околиці Слобожанського менш ніж за два роки. Збудували його на місці пустиря. Зараз кожен може розкрити тут свій потенціал –  і мешканці громади, і всієї області», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

За два роки у спорткомплексі провели понад сотню змагань. Приймали спортсменів не лише з сусідніх Балівки, Олександрівки й Партизанського. Сюди приїжджали чи не з усіх областей України.

У 2019-му в Слобожанському вперше пройшов міжнародний турнір з кікбоксингу. Виступали учасники з Польщі, Білорусі, Казахстану.

«Проводили обласні та всеукраїнські змагання з карате, футболу, волейболу і футзалу. Першості зі спортивних та бальних танців, черлідінгу,  розповів директор закладу Володимир Дейнеко. Нині щодня приходять позайматися діти та дорослі. Маємо усе необхідне для тренувань. Зокрема, для спортсменів з інвалідністю. Раніше про такі умови тільки мріяли».

Спорткомплекс став базою для тренувань жіночої паралімпійської збірної України з волейболу сидячи. У 2019-му вона взяла «бронзу» на чемпіонаті Європи.

«Влітку зазвичай тренуємось в Придніпровській академії фізкультури та спорту , а взимку – у Слобожанському спорткомплексі. Там велика тепла зала. Зручно, що вона на першому поверсі, бо в команді є спортсменки на протезах та візках. На підлозі  – професійне покриття, яке використовують на міжнародних змаганнях. Не у кожному спортивному клубі Дніпра таке можна знайти», сказав головний тренер команди  Ярослав Малойван.

Спорткомплекс знаходиться за адресою: селище Слобожанське, вул. Спортивна, 4.

Для спортсменів – всі умови

Можна проводити змагання з багатьох видів спорту

На тренування приходять і діти, і дорослі

У залах – професійне покриття

Є тренажерний зал…

… із сучасним обладнанням

Усі приміщення – просторі та світлі

Можна пограти у більярд

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux