Опубліковано 22 квітня 2019 року, 13:30

Ще один спортивний об’єкт реконструювали у Дніпрі – Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині реконструювали ще один стадіон. Цього разу – в обласному центрі. Нову базу для занять спортом отримали вихованці школи вищої спортивної майстерності. Там повністю оновили футбольне поле – замінили покриття, сітки та трибуни. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Молодь Дніпропетровщини має займатися спортом в найкращих умовах. В області модернізуємо спортивну базу – реконструюємо стадіони та басейни, зводимо «з нуля» спорткомплекси та майданчики. Черговий стадіон оновили у Дніпрі – в школі вищої спортивної майстерності. Тепер олімпійських чемпіонів готуватимемо в якісних, новітніх умовах», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Кандидати у майстри спорту, спортсмени міжнародного класу, олімпійські чемпіони. У Дніпропетровській обласній школі вищої спортивної майстерності готують найкращих спортсменів області. У цьому заклад – один із найуспішніших в Україні. Нині у школі – понад 300 вихованців. 132 спортсмени презентують свої досягнення у складі національних збірних команд. 

«Нашому старому полю було вже більше десяти років. Але час іде, воно «зносилося» і потребувало ремонту. Тепер у нас сучасне покриття, і новий спортивний сезон ми розпочали із новим полем. Вже провели на ньому перші тренування», - сказав тренер з дзюдо школи вищої спортивної майстерності Віталій Харламов.

Вихованці школи тренуються у 18 олімпійських видах спорту. Для розвитку спритності, координації та швидкості майбутніх чемпіонів до тренувального процесу обов’язково входять ігрові види спорту.

«Окрім футболу, у нас регулярно проходять тренування без мяча на полі. Але старе вже було майже непридатне для занять. Усюди були ями, у сітках – дірки. Тепер поле повністю оновили, грати на ньому одне задоволення», - сказав дзюдоїст, майстер спорту міжнародного класу Геворг Хачатрян.

У 2018 році Дніпропетровська ОДА розпочала реконструкцію міні-стадіону школи. Сучасне штучне покриття закупили за рахунок держбюджету, обласним коштом повністю модернізували футбольне поле та замінили трибуни.

«Знаю, що зараз в області реконструюють багато стадіонів, тепер і наша спортивна школа має поле з новим покриттям. Наші спортсмени із великим ентузіазмом та радістю зустріли відкриття стадіону», -  сказала директор Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності Діна Міфтахутдінова.

Нині на Дніпропетровщині реконструюють близько 30 спортивних об’єктів.

Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності – одна з найкращих в Україні

 Тут виховують олімпійських чемпіонів

До тренувального процесу спортсменів обов’язково входять ігрові види спорту

 «Нашому старому полю було вже більше десяти років. Але час іде, воно «зносилося» і потребувало ремонту», - тренер з дзюдо школи вищої спортивної майстерності Віталій Харламов

 У 2018-му Дніпропетровська ОДА взялася за реконструкцію міні-стадіону школи

 Старе покриття замінили на сучасне штучне,..

замінили трибуни

 «Окрім футболу, у нас регулярно проходять тренування без м’яча на полі. Але старе вже було майже непридатне для занять. Тепер поле повністю оновили, грати на ньому одне задоволення», - дзюдоїст, майстер спорту міжнародного класу Геворг Хачатрян

На новенькому футбольному полі спортсмени провели перше тренування

Якість покриття оцінили високо

 «Знаю, що зараз в області реконструюють багато стадіонів, тепер і наша спортивна школа має поле з новим покриттям. Наші спортсмени із великим ентузіазмом та радістю зустріли відкриття стадіону», -  директор Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності Діна Міфтахутдінова

Нині на Дніпропетровщині реконструюють близько 30 спортивних об’єктів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux