Опубліковано 16 серпня 2021 року, 12:00

Ремонт у цілодобовому режимі: половина найдовшої вулиці Павлограда вже з новим асфальтом

У Павлограді цілодобово ремонтують найдовшу вулицю міста. На Дніпровській майже повністю зняли старе покриття. Нині кладуть вирівнюючий шар асфальту. Як проходять роботи перевірив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов. 

«Розвиваємо в області дорожню інфраструктуру. Йде оновлення державних і місцевих автошляхів. Перетворення й на стратегічно важливій для Павлограда вулиці Дніпровській», – зазначив Володимир Орлов. 

Половина вулиці Дніпровської вже із стартовим шаром асфальтобетону. Поклали 6 км нового покриття.

«Дорога ремонтується вперше за більш ніж 15 років. Як доповідає підрядник, до кінця року ми отримаємо гарну оновлену вулицю. Вона має ключове значення для міста. По ній курсує понад 70% транзитного транспорту», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. 

На стадії завершення фрезерування старого «дорожнього одягу». Його залишилося зняти на примиканнях та з’їздах. Ремонтні бригади замінюють і бордюри.

«Для міста це знакова дорога. Думаю, люди оцінять роботу. Підрядники працюють в швидкому темпі та якісно, – відзначив народний депутат України Роман Каптєлов. – «Велике будівництво» взагалі унікальна інфраструктурна програма. Я багато їжджу по Україні. Траси роблять скрізь».

На всій протяжності працюють понад 80 дорожників та 60 одиниць техніки. Роботи – у нічну й денну зміни. Ремонт вулиці – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Реалізація цього проєкту дуже важлива. Покриття на вулиці Дніпровській вичерпало експлуатаційний термін майже в два рази. Тепер буде нове», – розповів Павлоградський міський голова Анатолій Вершина. 

Но мосту через річку Вовча тривають підготовчі роботи до нанесення гідроізоляції. А ще там замінять деформаційні шви, встановлять нове бар’єрне огородження. Покладуть асфальт, приведуть до ладу тротуари.

«Я понад 40 років пропрацював за кермом автобуса та вантажівки. Розумію, якою повинна буди дорога. Ця – клас», – сказав мешканець Павлограда Яків Іваненко

Оновлення – комплексне. На усій протяжності встановлять сучасні зупинки. Облаштують комфортну пішохідну зону. А ще покладуть тактильну плитку для містян з інвалідністю.

Довжина вулиці Дніпровської – 12,5 км. Вона найдовша у Павлограді. Перетинається з півсотнею інших міських вулиць. Цією транспортною артерією пролягає європейська магістраль Е50.

Разом із Павлоградською трасою вулиця Дніпровська тепер складова «Дороги Єдності» М-30 Стрий-Ізварине.

Представники керівництва області та міста перевірили як йдуть роботи на вулиці Дніпровській

Там не тільки кладуть асфальт, а й встановлюють нові бордюри

Найдовша вулиця Павлограда зміниться до невпізнанності

Техніка і дорожники працюють на всій протяжності

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux