Опубліковано 27 лютого 2019 року, 09:30

Реконструюємо півстолітній дитсадок №165 у Дніпрі – Валентин Резніченко

Яскравий, теплий та затишний. Таким буде дніпровський дитсадок №165 «Сонячний» після реконструкції. Підрядники вже замінили покрівлю, вікна та внутрішні комунікації, завершили ремонтні роботи на другому поверсі. Наразі - оздоблюють перший. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Забезпечити дітям Дніпропетровщини якісні умови для виховання та навчання – таке завдання Президента України Петра Порошенка. У населених пунктах області, незалежно від їх розміру, зводимо «з нуля» та реконструюємо існуючі дошкільні заклади. Нині у розпалі – капітальний ремонт дитсадка «Сонячний» на проспекті Гагаріна у Дніпрі», - розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Дитячий садок №165 «Сонячний» збудували ще у 60-х роках ХХ століття. За понад півстолітнє існування будівля встигла «зноситися»: погано гріли батареї, місцями підтікала покрівля, в ігрових кімнатах було холодно та вогко. Капітального ремонту дошкільний заклад не бачив жодного разу. Нині його реконструює Дніпропетровська облдержадміністрація.

«Наш дитсадок дуже потребував ремонту, - сказала завідувачка дитсадка Надія Бєлова. - Навіть на цьому етапі реконструкції вже стало дуже тепло та затишно. Сподіваємось, що цьогоріч тут знову лунатимуть дитячі голоси».

Від старої будівлі підрядники залишили тільки стіни. Тепер у дитсадку – нова електрична мережа, система опалення та водопостачання. В ігрових – «тепла» підлога. Для дітей із інвалідністю облаштували пандус та окремий санвузол. Врахували і пожежну безпеку -  в оновленому закладі встановили  вогнестійкі вікна та двері.

«На другому поверсі вже повністю завершили ремонт, лишилось тільки розставити меблі. Зараз тривають оздоблювальні роботи внизу. Далі перейдемо до модернізації фасаду – він буде яскравий, вентильований та утеплений», - розповів представник підрядної організації Сергій Піскоха.

У подальшому впорядкують і навколишню територію. Для дошкільнят зведуть ігрові та спортивні майданчики, висадять дерева та квіткові клумби.

Дитсадок розрахований на 120 дітей.

 У Дніпрі реконструюють дитсадок №165

Стару сіру будівлю перетворять…

 на яскраву та сучасну

 «Сподіваємось, що цьогоріч тут знову лунатимуть дитячі голоси», - сказала завідувачка дитсадка Надія Бєлова

На другому поверсі вже завершили ремонт

 У закладі – нова електрика та  система опалення

 Протипожежні вікна і двері

 Просторі яскраві кімнати

 На стінах – «веселі» кахлі

 У розпалі – облаштування першого поверху. Згодом впорядкують і навколишню територію

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux