Опубліковано 12 лютого 2016 року, 13:30

ProZorro, електронні адмінпослуги та щотижневий публічний звіт про роботу ОДА: Дніпропетровщина найвідкритіша область України
Облдержадміністрація публічно звітує про свою роботу, проводить державні закупівлі у системі електронних торгів ProZorro та переводить адмінпослуги в режим онлайн. Дніпропетровщина – лідер серед областей України з новацій, які зводять нанівець корупцію та роблять владу відкритою для людей. На цьому наголосили під час стратегічної сесії «Партнерство «Відкритий Уряд», яка пройшла в облдержадміністрації. Учасники зустрічі підбили підсумки реалізації проекту за останні два роки. 

Експерт з врядування Transparency International Україна, Член Координаційної ради ініціативи Партнерство “Відкритий уряд” Олеся Архипська назвала Дніпропетровщину лідером у реалізації принципів проекту. Перш за все, це підвищення прозорості влади та тісне партнерство керівництва області з громадськістю.

«Дніпропетровщина - лідер у впровадженні електронного урядування та електронної демократії серед всіх областей України. Вона - зразок створення технократичного уряду. Звичайно, такий менеджмент, викликає величезну зацікавленість», - сказала Олеся Архипська.

Інноваційні проекти Дніпропетровщина втілює разом з громадськими активістами.

«Кожен може прийти в ОДА зі своїми ідеями та разом з нами їх реалізувати. Ми хочемо, щоб люди знали, чим ми займаємося, тому щотижня публічно звітуємо про діяльність ОДА. Активно переводимо всі держзакупівлі в систему електронних торгів ProZorro, - розповів очільник області Валентин Резніченко. – Не ми маємо боротися з окремими корупціонерами – це робота правоохоронних органів. Завдання команди реформаторів – звести нанівець саму можливість розвитку корупції».

Партнерство “Відкритий уряд” – міжнародна ініціатива, спрямована на підвищення відкритості та прозорості влади. До неї приєдналося 69 країн, зокрема, й Україна. Стратегічна сесія ініціативи в Дніпропетровській облдержадміністрації проводилася спільно з Transparency International Україна, ГО «Платформа громадський контроль» та посольством Великої Британії в Україні.


В Дніпропетровській ОДА людно.


Тут відбулася стратегічна сесія «Партнерство «Відкритий Уряд».


Олеся Архипська: «Дніпропетровщина - лідер у впровадженні електронного урядування та електронної демократії серед всіх областей України".


Дніпропетровська ОДА щоденно працює, щоб звести нанівець корупцію та зробити владу відкритою для людей.
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux