Опубліковано 02 квітня 2018 року, 14:30

Про успіхи громад, новий ЦНАП та підготовку до посівної: у ДніпроОДА пройшов щотижневий публічний звіт

Громади області за три роки втілили майже тисячу проектів, у Межовій відкрили ЦНАП, а аграрії області завершили підготовку до посівної. Про це під час щотижневого публічного звіту в ДніпроОДА розповів перший заступник очільника області Олег Кужман. 

За три роки в громадах області втілили майже тисячу проектів розвитку. Це ремонт доріг, реконструкція шкіл і амбулаторій, будівництво дитсадків, зведення водоводів, відкриття ЦНАПів, створення Центрів безпеки.

«Наразі в області створена 61 громада. У 2017 році об’єднання отримали 135 млн грн з державного бюджету. Це одна з найбільших інфраструктурних субвенцій в Україні», - наголосив Олег Кужман.

У Слобожанській школі відкрили першу в області молодіжну радіостанцію. Тепер учні можуть спробувати себе в ролі справжніх журналістів та розповідати одноліткам про новини школи. Кошти на реалізацію проекту громада отримала від Агентства США.

«Загалом за підтримки Агентства США в області реалізували близько 20 проектів розвитку. Наприклад, в Апостолівській громаді встановили нові дитячі майданчики», - додав перший  заступник голови ДніпроОДА. 

У центрі Межівської громади відкрили ЦНАП. Тут можна отримати 145 найбільш затребуваних адмінпослуг. В планах – встановити обладнання для видачі біометричних паспортів.

«В області вже створено 57 ЦНАПів, десять з них – в об’єднаних громадах, - повідомив Олег Кужман. – Для працівників цих Центрів організували серію тренінгів з грамотної комунікації. 300 фахівців навчаться поводити себе у непередбачуваних обставинах та підтягнуть знання з  ділової української мови».

Дніпропетровщина завершила підготовку до посівної. Роботи на полях почнуться за сприятливої погоди. Засіяти яровими планують 552 тис га землі.

«Озимі перенесли зиму нормально. Ми отримали 99% сходів, переважна більшість - у доброму та задовільному стані», - додав заступник.

Цими вихідними кастинг дитячого проекту «Z_ефір» пройшов у Павлограді. Загалом по всій області відбудеться 10 відбіркових кастингів. За право виступити на гала-концерті, який пройде у червні, боротимуться 2 тисячі колективів та солістів.

Повністю переглянути звіт можна за посиланням.

У Межовій відкрився ЦНАП

У Слобожанській школі запрацювала молодіжна радіостанція

Для працівників ЦНАпів області проводять тренінги з грамотної комунікації

 Кастинг конкурсу «Z_ефір» пройшов у Павлограді

Про все це розповів Олег Кужман під час щотижневого звіту ДніпроОДА

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux