Опубліковано 24 листопада 2016 року, 15:30

Понад 400 учасників зібрав масштабний бізнес-форум в Дніпрі
Дискусії бізнесу та влади, надихаючі історії успіху, поради та консультації від фахівців. Про те, як почати та розширити власний бізнес, говорили на масштабному бізнес-форумі «Дніпропетровщина – регіон підприємців». Він об’єднав понад 400 молодих та вже відомих бізнесменів.

«ДніпроОДА сприяє розвитку підприємництва в області. Запроваджуємо електронні адмінпослуги, оновили регіональну Раду підприємців, що надає бізнесменам консультації та організовує корисні семінари. Зараз розробляємо нову програму кредитування для малого та середнього бізнесу. Її суть: місцеві бюджети компенсують підприємцям, які офіційно беруть людей на роботу, відсоткові ставки за кредитами. Це вигідно обом сторонам: бізнес розвивається - збільшуються податкові надходження до місцевих бюджетів. Плануємо відпрацювати цей механізм вже у 2017-му», - розповів під час форуму перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

На форумі говорили не лише про можливості підтримки малого та середнього бізнесу, а й про інформаційне обслуговування товарів, розширення співпраці, вихід на зовнішні ринки. Учасники зустрічі могли отримати індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності. А ще – почути історії успіху, які надихають.

«Сьогодні хотів донести малому і середньому бізнесу, що всі межі знаходяться в нашій голові. Звичайний вантажник може за два дні продати 1,5 тонни меду в Німеччину і заробити 1,5 тисячі євро. Ми говорили про можливості навіть для мікро-бізнесу масштабуватися на весь світ. Сьогодні можна розпочати бізнес без грошей, і ми вчимо, як це зробити», - поділився один із спікерів форуму, власник бізнесу в Україні та за кордоном Євген Василенко.

Форум об’єднав понад 400 учасників, які тільки мріють про власну справу. Були й ті, хто хоче розвивати свій бізнес. Серед них - Андрій Клименко.

«Зараз не вистачає якісних інструментів для розвитку бізнесу. Тому мене дуже цікавить інформація про систему кредитування, яка має допомогти вийти на новий етап роботи», - зазначив бізнесмен Андрій Клименко.

Дніпро – третє місто, в якому проводиться форум із серії «Україна – країна підприємців». Подібні зустрічі вже пройшли в Полтаві та Києві.


У Дніпрі пройшов форум із серії «Україна – країна підприємців».


Говорили про кредитування та вихід на зовнішні ринки.


Олег Кужман: "Працюємо над новим механізмом кредитування для малого та середнього бізнесу".


Підприємці ділилися історіями успіху.


Євген Василенко: "Сьогодні можна розпочати бізнес без грошей, і ми вчимо, як це зробити".


На форумі зібралося понад 400 слухачів.


Андрій Клименко: "Мене дуже цікавить інформація про систему кредитування".


Дніпро – третє місто, в якому проводиться такий форум.




Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux