Опубліковано 25 січня 2018 року, 15:30

Підприємцям Дніпропетровщини розповіли про новинки у системі Prozorro – Валентин Резніченко
Близько тисячі підприємців Дніпропетровщини дізналися про новинки у Prozorro. Про зміни в системі електронних держзакупівель говорили на безкоштовному семінарі в ДніпроОДА. Про це розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Створення комфортного клімату для розвитку бізнесу – одне із завдань Президента України Петра Порошенка. Аби відкрити підприємцям області нові можливості, а відтак і збільшити їхні доходи, ми проводимо семінари. На них розповідаємо, як користуватися системою електронних держзакупівель Prozorro. На нашому рахунку – вже понад 60 таких зустрічей», – зазначив Валентин Резніченко.

ДніпроОДА і сама не пасе задніх по роботі з електронними держзакупівлями, зазначив один із організаторів зустрічі, голова громадської організації «Громадський контроль» Денис Селін.

«На сьогодні ДніпроОДА – лідер по завершеним держзакупівлям серед інших облдержадміністрацій країни, – зазначив він. – У 2017-му завершених торгів – на більш ніж 6,4 млрд грн. Це у півтора рази більше, ніж, наприклад, на Київщині».

«Дніпропетровська область вже тривалий час тримає перші місця по роботі в Prozorro. Можна навіть казати про певний відрив, це добре, бо так з’являється конкуренція між регіонами, а для цього і створювалася електронна система», – зауважив директор держпідприємства «Prozorro» Василь Задворний.

Які зміни очікують на систему електронних закупівель Prozorro найближчим часом? Як оскаржити результати закупівель? Такі питання – під час семінару в ДніпроОДА. Вичерпна інформація – від фахівців та експертів.

«Розказую, як просто та швидко з нами контактувати, як правильно подати скаргу, як захищати свої інтереси на засіданнях колегій так, аби отримати позитивне рішення», – сказала Державний уповноважений Антимонопольного комітету України Агія Загребельська.

Нові знання здобули близько тисячі підприємців області.


Семінар по Prozorro у ДніпроОДА


Підприємцям розказують про новинки у системі


Від директора держпідприємтва Prozorro - з перших вуст


Не менш актуально - як оскаржити результати


Усі тонкощі - від представниці Антимонопольного комітету


Учасниками зустрічі стали близько тисячі охочих


Такі зустрічі з бізнесменами - систематичні, зазначив Денис Селін
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux