Опубліковано 03 січня 2023 року, 14:30

Підготували яскраву програму: куди сходити на Дніпропетровщині у святкові дні  

Мюзикли, балети, музичні казки, комедії, лялькові вистави, виступи симфонічних оркестрів. Театри і концертні зали Дніпропетровщини підготували насичену новорічну програму. Запрошують маленьких і дорослих глядачів.  

«Попри війну театри, філармонія та будинок органної та камерної музики підготували святкові вистави. Дарують новорічний настрій і дорослим, і малечі. Ворогу цього не відняти», – зазначила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.    

Дніпропетровський академічний театр опери та балету підготував для малечі казковий мюзикл «Красуня і чудовисько», балет «Білосніжка та семеро гномів» та музичну казку «Снігова королева». Запрошують і дорослих глядачів. На сцені театру лунатиме найвідоміша колядка «Щедрик». Новорічні і різдвяні пісні з улюблених кінофільмів можна почути на концерті «Мелодії різдвяної ночі». Покажуть і сучасний балет «Нескорені/Шопеніана». Можна насолодитися всесвітньо відомими рок-хітами та інтерпретаціями класичних творів у виконанні симфонічного оркестру «Rock in the Opera».  

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Шевченка запрошує маленьких глядачів на вистави «Хто подолає дракона», «Аладдін» та «Чарівник смарагдового міста». Для дорослих підготували комедію «Я у твоїй шкірі». Подарує святковий настрій постановка за шедевром Гоголя «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».  

Програма Дніпровського академічного театру драми та комедії рясніє виставами. Подарує святковий настрій комедійний детектив «Барбер шоу», мелодрама «Діагноз: кохання!», комедії «Lovecode», «Всі чоловіки зраджують» та «Занадто одружений таксист». А для малечі покажуть класичну виставу «Красуня та чудовисько».  

У Дніпропетровському академічному молодіжному театрі радують глядачів пластичними та музичними ляльковими виставами. Запрошують на прем’єру казки «Маленький Мук» та виставу «Котик солоденький». Підготували і казку-мюзикл «Хто подолає дракона?». Є і репертуар для дорослих: моновистава «Контрабас» та кримінальна комедія «Мафія. Мокра справа». 

У Дніпропетровській філармонії підготували для малечі новорічну історію «Таємниці Зими» та казку «Де ж той кролик?». Для сімейного перегляду – театралізовану програму «Різдвяна зірка». Глядачі співатимуть колядки, щедрівки і зможуть виграти подарунки. Зануритися в атмосферу 18 сторіччя та почути твори видатних композиторів можна під час концерту «Різдвяне диво Бароко». Поціновувачів джазу і Френка Сінатри запрошують на концерти «Різдвяний Джаз» та «Френк Сінатра. Різдвяні хіти».  

У Дніпропетровському будинку органної та камерної музики підготували музично-розважальну програму для дітей – «Новорічні забави». Твори Штрауса, Моцарта, Фросіні та інших видатних композиторів виконає інструментальне тріо «Accomusic». Для мешканців області зіграють і твори французьких композиторів. А вокальний квартет «A capella» – колядки й щедрівки.

Ознайомитися з програмою можна на сайтах театрів і концертних залів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux