Опубліковано 20 листопада 2017 року, 17:30

Петро Порошенко вручив ключі від квартир 32 військовим Дніпропетровщини
32 сім’ї військовослужбовців Дніпропетровщини отримали власні квартири у сучасному будинку. Ключі вручив Президент України Петро Порошенко.

«Держава розпочала системну роботу із забезпечення житлом тих, хто боронить її рубежі. Дбаємо про бійців та їхні сім’ї – створюємо для них гідні умови для проживання. Наші захисники вже отримали понад п’ять тисяч квартир. Це той символ турботи про українського воїна, який демонструє держава. Я поставив завдання нарощувати темпи будівництва, адже на новобудови очікують ще сотні сімей, – зазначив Петро Порошенко. – Нині військовослужбовці служби транспорту відновлюють інфраструктуру на Сході країни, знешкоджують вибухонебезпечні предмети на транспортних об’єктах, а отже, роблять величезний внесок у відродження Донбасу. Той, хто присвятив своє життя захисту Батьківщини, гідний мати достойні соціально-побутові умови».

Житло отримали 32 родини військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту. 27 із них – учасники АТО.

«Довго чекали на це житло. Наша родина молода, але вже маємо двоє діточок. Своєї оселі ніколи не було, тому дуже зраділи такому подарунку. Приємно, що держава дбає та не забуває про нас», - розповів військовослужбовець Максим Тимофєєв.

«Мені вже не терпиться прикрасити власну оселю картинами улюблених митців», – додала його дружина Дар’я.

Чотириповерхівку за сім місяців «з нуля» звели самі військові. Оскільки все робили самотужки, замість 19 млн грн, закладених проектом, будівництво обійшлося лише у 7,5 млн грн.

У будинку - 8 однокімнатних, 16 двокімнатних, 8 трикімнатних квартир. Оселя збудована за сучасними технологіями: має утеплені стіни, енергозберігаючі вікна, автономне опалення, теплу підлогу. У квартирах – ремонт.

«З Дніпропетровщини до АТО пішли найбільше в Україні хлопців. Віддячуємо захисникам, піклуючись про них та їхні родини. Оздоровлення, фізична та психологічна реабілітація, освітні курси, спортивні змагання. Все, аби допомогти демобілізованим освоїтися у мирному житті, а їхнім рідним – забути про пережите. Звичайно, забезпечуємо їх і житлом. За останні роки власні квартири в області отримали кількасот сімей АТОвців», - зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту з перших днів АТО стали на захист України. Загалом понад 1,5 тисячі транспортників пройшли через горнило війни на Сході.


Президент України Петро Порошенко вручив ключі від квартир 32 військовослужбовцям Дніпропетровщини


Сучасний будинок звели «з нуля» за сім місяців


Петро Порошенко: «Наші захисники вже отримали понад п’ять тисяч квартир. Це той символ турботи про українського воїна, який демонструє держава. Той, хто присвятив своє життя захисту Батьківщини, гідний мати достойні соціально-побутові умови»


Серед щасливих новоселів – родина Тимофєєвих


«Довго чекали на це житло. Дуже зраділи такому подарунку. Приємно, що держава дбає та не забуває про нас», - Максим Тимофєєв


У чотириповерховому будинку - 8 однокімнатних, 16 двокімнатних, 8 трикімнатних квартир


Оселя збудована за сучасними технологіями –..


..утеплені стіни, енергозберігаючі вікна,..


..автономне опалення,..


..тепла підлога


У квартирах – ремонт


Планування оселі відповідає вимогам сучасності –..


..простора вітальня,..


..спокійна спальня,..


..весела дитяча,..


..затишна кухня,..


..зручна ванна кімната


Вже невдовзі кімната наповниться дитячим сміхом,..


..а вся оселя – родинним затишком


«Робимо все, аби допомогти демобілізованим освоїтися у мирному житті, а їхнім рідним – забути про пережите. Звичайно, забезпечуємо їх і житлом», - Валентин Резніченко
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux