Опубліковано 23 серпня 2018 року, 15:00

Петро Порошенко вручив 27 нових позашляховиків обласному управлінню поліції

Президент України Петро Порошенко вручив поліцейським Дніпропетровщини 27 нових позашляховиків. А ще ознайомився із роботою осучасненого ситуаційного центру – «мозку» Дніпропетровського обласного управління нацполіції.

«Поліцейські – справжні воїни, які боронять порядок на українських вулицях. Часто – з ризиком для власного життя і здоров’я», – зазначив Петро Порошенко.

У допомогу поліції – тільки-но осучаснений ситуаційний центр головного управління нацполіції в Дніпропетровській області. Його реконструювали обласним і місцевим коштом.

У центрі облаштували офіси для операторів служби «102», диспетчерів, що управляють нарядами, та аналітиків ситуаційного відділу. Обладнали трьома відеостінами та серверами. А ще – телефонним, IP- та радіозв’язком з усіма поліцейськими підрозділами Дніпропетровщини. Все – для швидкого реагування на надзвичайні події в області.

«Наприклад, відеоспостереження за безпекою у Дніпрі відбувається за допомогою 350 камер, встановлених у 92 місцях. Наші сервери та відеокамери дозволяють автоматично визначати номерні знаки авто. А отже, ми можемо легко ідентифікувати правопорушника на дорозі. Всі відеодані протягом місяця зберігаються в архіві», – розповів начальник головного управління нацполіції в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря.

Тепер на озброєнні у поліцейських – і 27 новісіньких позашляховиків «Suzuki Vitara». Їх закупили обласним коштом, допомогли і благодійники. На таких авто патрульні зможуть дістатися будь-якого куточка регіону.

«В цих авто є все необхідне для швидкого реагування на будь-яку ситуацію. Вони дуже економічні. А головне – у таких позашляховиків відмінна прохідність, навіть польовими дорогами», – поділився заступник начальника Шевченківського відділу поліції міста Дніпро Олександр Клешня.

Нові авто отримали поліцейські підрозділи Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Жовтих Вод, Нікополя, Новомосковська, Павлограда і Синельникового.

«Безпека і комфорт мешканців нашого регіону – одне із першочергових завдань, – підкреслив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Дуже важливо, щоб поліція могла швидко реагувати на будь-які події. Тож забезпечуємо її необхідною технікою, а також створюємо комфортні умови для служби».

Ситуаційний центр ГУНП в Дніпропетровській області розташували в Шевченківському відділенні поліції міста Дніпро. Його площа – майже 650 кв м. У центрі – 47 операторів, диспетчерів, аналітиків.

Петро Порошенко вручив 27 нових позашляховиків Дніпропетровському управлінню поліції

«Поліцейські – справжні воїни, які боронять порядок на українських вулицях», – Петро Порошенко

У допомогу копам Дніпропетровщини – 27 новісіньких позашляховиків «Suzuki Vitara»

В осучасненому ситуаційному центрі – світлі просторі офіси..

..для операторів служби «102»,..

..диспетчерів, що управляють нарядами

Центр облаштували сучасною технікою

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux