Опубліковано 24 листопада 2015 року, 12:01

Перший проект центру грантрайтінгу допоможе переселенцям знайти роботу, - Валентин Резніченко
Тренінги із працевлаштування для переселенців, консультації психологів, юристів та представників центрів зайнятості, інформація про міжнародні гранти та вакантні місця. Це та багато іншого в проекті «Дні кар’єри», що стартує на Дніпропетровщині вже на початку грудня. «Дні кар’єри» - перший проект центру грантрайтінгу, під який отримано кошти. Про це повідомив очільник Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

«Центр грантрайтінгу при облдержадміністрації створювався для того, щоб ще більше соціальних проектів було втілено в життя. Сьогодні вже є перший результат – отримано фінансову підтримку ПР ООН на працевлаштування переселенці. Він допоможе новим жителям Дніпропетровщини обжитися в нашому регіоні, знайти роботу, налагодити побут та, можливо, на завжди залишитися на дніпропетровській землі», - наголосив Валентин Резніченко.

Дні кар’єри для переселенців розпочнуться на початку грудня у 4 містах Дніпропетровщини: Кривому Розі, Нікополі, Павлограді та Дніпродзержинську.
Під час семінарів переселенці дізнаються про альтернативну зайнятість та інноваційні методи працевлаштування. Спеціалісти з працевлаштування проведуть майстер-класи із складання ефективного резюме, підготовки та проходження співбесіди, а фахівці Центру грантрайтінгу розкажуть про проекти з розвитку підприємницьких навичок та підтримки підприємницьких ініціатив.

Кожний учасник Днів кар'єри матиме змогу отримати кваліфіковану консультацію з юридичних питань та поради професійного психолога. Разом з експертами Центру грантрайтінгу можна буде потренуватися у написанні заявок на отримання грантів міжнародних благодійних організацій.

Також переселенці зустрінуться із потенційними роботодавцями, дізнаються про умови праці на конкретному підприємстві або компанії, заповнять анкету кандидата.

Зараз у Центрі грантрайтінгу при ОДА готується 7 проектів, під які вони збираються отримати гранти. Більшість з них присвячені вирішенню проблем переселенців, бійців АТО та мешканців Дніпропетровщини.

«Дні кар’єри» - спільний проект центру грантрайтінгу при ОДА, НДО "Центр зайнятості вільних людей" та Обласного центру зайнятості.



Дні кар'єри допоможуть переселенцям розпочати на Дніпропетровщині життя заново
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux