Опубліковано 31 січня 2022 року, 13:30

Органні вечори, вистави та мюзикли: що підготували театри Дніпропетровщини на лютий

У лютому мешканці регіону можуть відвідати чимало вистав та концертів. Серед них – і прем’єри, і вже відомі театральні постанови. Про це повідомили у Дніпропетровській облдержадміністрації. 

«Лютий для поціновувачів театру обіцяє бути насиченим. Вистави, симфонічні та джазові концерти, органні вечори – на них запрошують мешканців Дніпропетровщини. Є можливість затишно та цікаво провести дозвілля», – зазначила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Чимало вистав підготував Дніпропетровський академічний театр опери і балету. Серед них – і усім знайомий «Лускунчик» Чайковського, і «Попелюшка» Прокоф’єва. 6 лютого відвідувачів чекатимуть на прем’єрі концерту «Grand Gala Tchaikovsky». А 12-го – прем’єра «Красуні та Чудовиська» Сегала. Репертуар можна знайти тут.

На сцені Дніпровського національного драмтеатру ім. Шевченка гратимуть комедії і драми, казки та мюзикли. У програмі – «Сватання на Гончарівці», «Циганка Аза», «Бременські музиканти».

Будинок органної та камерної музики на останній зимовий місяць підготував музичні вистави, симфонії, органні вечори. Зокрема, фрески творчості Вівальді «Пори року», органовий концерт «В гармонії творців». Для усіх закоханих 13 лютого лунатиме «Симфонія кохання».

«У репертуарі Дніпропетровського академічного молодіжного театру є дитячі вистави, на яких маленьким відвідувачам не буде сумно. Можна передивитись улюбленого «Колобка» чи завітати на «Снігову Королеву» – символ зимових свят. Покажуть також історію про повсякденні дива – «Мері Попінс», – додала Наталія Першина. 

Дніпровський академічний театр драми та комедії  починає лютий з вистав «Номер 5», «REVIZOR» та «Бомжовий блюз». 19 лютого охочі можуть завітати на прем’єру сезону – гостру комедію «Щоденник негідника». Деталі – на сайті.

В обласній філармонії ім. Когана протягом місяця лунатимуть симфонічні концерти. Оркестр виконуватиме твори Прокоф’єва, Шуберта та Чайковського. Із виїзною програмою філармонія завітає до Нікополя та Кривого Рогу. Весь репертуар – тут.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux