Опубліковано 10 травня 2018 року, 14:00

Оголошено переможців І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

20 квітня 2018 року Дніпропетровською облдержадміністрацією було проведено І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” на базі Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

В облдержадміністрації після закінчення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”, підведено підсумки та визначено переможців.

Конкурс проводився серед державних службовців апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації. Змагання відбувалося у двох номінаціях: “Кращий керівник” та “Кращий спеціаліст”.

Згідно з поданими заявами у конкурсі взяли участь 19 державних службовців, з них у номінації “Кращий керівник” – 6 осіб, у номінації “Кращий спеціаліст” – 13 осіб.

Всі учасники конкурсу виконували завдання у три етапи:

онлайн-тестові завдання у частині знання Конституції України та законодавства про державну службу, затверджені наказом Національного агентства України з питань державної служби від 30 серпня 2017 року № 178 (зі змінами);

перелік видів ділових документів, рекомендованих для складання учасниками конкурсу;

практичні завдання на знання сучасних комп’ютерних технологій.

За рішенням організаційного комітету облдержадміністрації з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” було обрано 6 найкращих державних службовців (2 – у номінації “Кращий керівник” і 4 – у номінації “Кращий спеціаліст”).

У номінації “Кращий керівник” переможцями визначені:

ПІСКОХА Людмила Іванівна, начальник відділу аналізу та підготовки матеріалів управління організаційної роботи апарату облдержадміністрації;

ДУДЛЯ Оксана Володимирівна, начальник відділу професійно-технічної освіти та ресурсного забезпечення управління науки, вищої та професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

У номінації “Кращий спеціаліст” переможцями визначені:

ГУБАРЄВА Яна Владиславівна, провідний спеціаліст відділу професійної компетентності та заохочень управління персоналу апарату облдержадміністрації;

ТРИГУБ Вікторія Вікторівна, головний спеціаліст відділу планування, фінансування органів влади управління з фінансово-економічних питань апарату облдержадміністрації;

БОРИСЕНКО Олександра Федорівна, головний спеціаліст відділу планування, забудови та містобудівного нагляду управління містобудування та архітектури облдержадміністрації;

ПОПЕНКО Валерія Василівна, спеціаліст відділу організаційної роботи та зв’язків з громадськістю управління організаційної роботи, зв’язків з громадськістю департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Переможці першого туру конкурсу братимуть участь у другому турі, організація якого забезпечується Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

За інформацією управління персоналу апарату облдержадміністрації


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux