Опубліковано 21 червня 2018 року, 14:30

Німеччина передала вісім мобільних кейсів адміністративним установам Дніпропетровщини – Валентин Резніченко

ЦНАПи, управління праці та соцзахисту населення Дніпра, Покрова, Жовтих Вод, Новомосковська, Нікополя, Павлограда, Вільногірська та Петропавлівки отримали вісім мобільних кейсів. Сучасне цифрове обладнання дозволяє обслуговувати людей вдома або в лікарні. Підвищення якості надання послуг мешканцям – за підтримки Уряду Німеччини та німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

 «Завдання Президента України Петра Порошенка – наближати до людей затребувані адмінпослуги та мінімізувати час їх отримання, – наголосив Валентин Резніченко. – Мобільний кейс надає повний спектр адмінпослуг, як і стаціонарний офіс. Унікальність його в тому, що клієнти отримують необхідні послуги, не виходячи з дому. Це актуально передусім для людей, які через стан здоров’я не в змозі самостійно дістатися до ЦНАПу. «Виїзний офіс» започаткував у 2017-му ЦНАП Кам’янського – сьогодні його успішний досвід тиражується по всій Україні». 

Крім Кам’янського, зручні мобільні офіси вже працюють у ЦНАПах Кривого Рогу, Томаківки, Олександрополя й Межівської ОТГ, додав він. 

Сьогодні ще вісім кейсів адміністративним установам Дніпропетровщини передала Німеччина. Зокрема, їх отримали ЦНАПи Покрова, Жовтих Вод, Новомосковська, Вільногірська, Петропавлівки, управління праці Нікополя й Павлограда, а також відділ формування й ведення реєстру територіальної громади Дніпра.

«Задача мобільних кейсів – обслуговувати населення, яке не може самостійно отримати адміністративні послуги. Тепер працівники ЦНАПів, управлінь праці та соцзахисту населення здатні надавати послуги за місцем проживання клієнтів. Такі мобільні офіси вже кілька років успішно працюють у Європі», – зазначив директор одного з проектів GIZ Майк Маттес.

Мобільний офіс компактний. У невеликому металевому кейсі – ноутбук, портативні сканер та принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера.

«Такий мобільний кейс – це чудо прогресу, – сказала директор ЦНАПу Новомосковська Наталія Ковальова. – Велика кількість мешканців нашого міста і прилеглих сіл потребує обслуговування вдома. Тепер завдяки цьому чемоданчику зможемо задовольнити їхні потреби». 

Подати заявку на виїзне обслуговування можна за телефоном чи електронною поштою. Послуга безкоштовна.

Наразі на Дніпропетровщині працюють 57 ЦНАПів та їхніх філій – це найбільше в Україні.

Мобільні кейси для адміністративних установ регіону – за проектом GIZ «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості переселенців». Крім Дніпропетровщини, їх отримали Запорізька та Харківська області. Усього – 33 офіси.

Німеччина передала вісім мобільних кейсів адміністративним установам Дніпропетровщини.

Їх отримали Дніпро, Покров, Жовті Води, Новомосковськ, Нікополь, Павлоград, Вільногірськ та Петропавлівка.

Мобільний офіс компактний і надає повний спектр адмінпослуг, як і стаціонарний офіс.

У металевому кейсі – ноутбук, портативні сканер та принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера.

«Такий мобільний кейс – це чудо прогресу, – сказала Наталія Ковальова. – Велика кількість мешканців нашого міста і прилеглих сіл потребує обслуговування вдома. Тепер завдяки цьому чемоданчику зможемо задовольнити їхні потреби».

Крім Дніпропетровщини, GIZ передала мобільні кейси  Запорізькій та Харківській областям.

 «Задача мобільних кейсів – обслуговувати населення, яке не може самостійно отримати адмінпослуги. Тепер працівники ЦНАПів, управлінь праці та соцзахисту населення здатні надавати послуги за місцем проживання клієнтів. Такі мобільні офіси кілька років успішно працюють у Європі», – зазначив  Майк Маттес.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux