Опубліковано 20 березня 2015 року, 15:19

На метизному заводі у Жовтих Водах введено в експлуатацію унікальне обладнання
У Жовтих Водах на ПрАТ «Гарант Метиз Інвест» введено в експлуатацію унікальне для української метизної промисловості обладнання. Це дозволить збільшити обсяг продукції, розширити її асортимент та географію поставок. Завдяки модернізації метизна продукція Дніпропетровщини зможе легко конкурувати на світовому ринку.

На підприємстві введено в експлуатацію два модернізовані об’єкти. Вони виготовлятимуть зварену сітку та дріт для канатів та пружин. Відкрив модернізовану лінію зварювання дротяної сітки та стан багаторазового волочіння дроту в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Кужман.

«Це вього десятий станок, який вставлено у світі. Тут процес повністю автоматизований. Це висока якість продукції, яка сьогодні продається в 37 країн світу . Ці технології дозволяють нам не лише конкурувати з китайською продукцією, а й витіснити її з ринку. Раніше ми конкурували лише за якістю. Завдяки новому обладнанню ми знизили вартість.», - наголосив Олег Кужман.

Він також додав, що це виробництво відіграє важливу роль у працевлаштуванні жителів регіону. Тут працює близько 300 робітників, які отримують високу зарплату. Це важливо і для розвитку невеликого міста регіону.

Технологія багатоконтактного точкового зварювання, що реалізована на підприємстві, дозволяє виготовляти зварену сітку з сучасними та затребуваними параметрами:


- Ширина зварювання полотна: до 2100 мм;
- Довжина сітки в рулоні: до 50 м.

- Діаметр дроту: від 0,5 до 2,5 мм;

- Осередок між поперечними прутками дроту: 6 - 200 мм;

- Осередок між поздовжніми дротами: 6,35; 12,7; 19,05; 25,4; 50,8; 101,6 мм.

Необхідно відзначити, що модернізована лінія з виготовлення зварної сітки характеризується високими показниками енергоефективності та продуктивності та мінімальним впливом на навколишнє середовище.

Новий стан багаторазового волочіння призначений для виготовлення сталевого вуглецевого дроту різного призначення, діаметрами 0,8 - 1,4 мм. Основне призначення такого дроту - виготовлення пружин і канатів.

Як зазначив голова наглядової ради заводу Олег Перцев, якість продукції підприємства значно перевищує китайську. «На нашу продукцію ми даємо гарантію - більше 10 років. У китайської – вона сягає менше 2 місяців. Наразі вітчизняні магазини охоче беруть для продажу нашу продукцію. Ми фактично витіснили конкурентів», - наголосив він.

Продукція виробляється на обладнанні провідних світових компаній свого сегменту машинобудування та інфраструктури до них. Зокрема, волочильні машини виробництва компанії KOCH, Німеччина, лінія оцинкування дроту у складі учасників ICE Group, Канада, М + Е, Італія, а також інфраструктура до представленого обладнанню в складі Boxy, Bremer, Paramount, BT, Carrara, Traxit, Henkel і т. д. Виробництво зварної оцинкованої сітки відбувається на флагмані сіткового обладнання компанії Schlatter (Швейцарія, Німеччина). На підприємстві встановлене обладнання 4-го покоління - новітнє в своєму сегменті.

На сьогодні Гарант Метиз Інвест є виробником продукції найвищої якості, такої як: дріт сталевий низьковуглецевий, з цинковим покриттям і без, цвяхи, сітка зварна оцинкована та ін. Вся продукція виробляється з дотриманням державних та міжнародних стандартів.

ПрАТ «ГМІ» здійснює поставки своєї продукції в більш ніж 37 країн світу: в близьке і далеке зарубіжжя, в тому числі європейським споживачам і на внутрішній ринок. Річне виробництво становить 40 000 тонн.




















Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux