Опубліковано 14 червня 2018 року, 09:30

На Дніпропетровщині найактивніші замовники та постачальники в системі електронних закупівель Prozorro – Юрій Голик

Дніпропетровщина визнана лідером за кількістю переможців II професійної премії Zakupki.Кращі. Із 13 номінантів, які презентували область, перемогли шестеро. Найкращих визначали експерти Zakupki.Prom.ua та фахівці моніторингового порталу DoZorro. 

«Система державних закупівель Prozorro – одна з найуспішніших реформ в Україні. Її здобутки – завдяки учасникам ринку. Вони намагаються максимально ефективно використовувати можливості сервісу, щоб відійти від сірих схем та досягти здорової конкуренції. Найбільш активні та відповідальні гравці, які працюють чесно й прозоро, – на Дніпропетровщині. Це вкотре засвідчила професійна премія Zakupki.Кращi. За перемогу боролися більше десяти номінантів – кращими визнані шестеро», – зазначив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик. 

Цьогоріч відзнаку отримав Дніпропетровський педколедж ДНУ ім.Олеся Гончара, який переміг у номінації «Професіонал конкурентних закупівель». Лідера обирали серед учасників, які мають найкраще співвідношення кількості оголошених закупівель і укладених договорів.

Міська лікарня №2 Дніпра – краща в номінації «Найбільш заощадливий замовник». За перемогу боролися замовники, які проводять найбільшу кількість конкурентних допорогових торгів незалежно від суми. Також враховувалась результативність закупівель.

У номінації «Найрезультативніший учасник Prozorro» перемогу здобула дніпровська компанія «ВВ-Профіт». Імпортер білоруської продукції на території України переміг у 80% торгів, в яких брав участь.

Один з дистриб'юторів на фармацевтичному ринку України – «БАДМ-Б» – став кращим у номінації «Активний та результативний захист компанією власних інтересів». Це вже друга відзнака компанії: у 2016-му вона отримала премію за найкращі пропозиції в Prozorro.

У номінації «Консультанти-активісти, які діляться знаннями і досвідом» нагороду отримала юридична компанія «Правое дело». Вона навчає учасників закупівель та надає їм юридичну підтримку.

Заступник голови громадської організації «Громадський контроль» Денис Селін – кращий у номінації «Незалежні активісти, які приносять користь системі закупівель». Організація розвиває сферу електронних публічних закупівель та активно бореться з корупцією.

«Сфера електронних закупівель стала символом якісних змін у державі. Уже вдруге відзначаємо найкращих замовників та постачальників. Їхні досягнення – це та планка, до якої мають прагнути всі учасники електронних торгів», – наголосила керівник торговельного майданчику Zakupki.Prom.ua Оксана Ферчук. 

Премія Zakupki.Кращі започаткована у 2016 році. Її вручають замовникам та постачальникам, які використовують можливості е-закупівель найбільш ефективно. Організатор відзнаки – торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

DoZorro – моніторинговий портал, який здійснює громадський контроль держзакупівель.

Усі переможці II професійної премії Zakupki.Кращі – тут.

Найбільш активні та відповідальні гравці, які працюють чесно й прозоро, – на Дніпропетровщині.

Це вкотре засвідчила професійна премія Zakupki.Кращi.

Нагороди отримали кращі з кращих

Відзнаку вручають замовникам та постачальникам, які використовують можливості е-закупівель найбільш ефективно

Дніпропетровщина  -  лідер за кількістю переможців премії Zakupki.Кращі

Найкращих визначали експерти Zakupki.Prom.ua та фахівці моніторингового порталу DoZorro.

Електронні закупівелі - символ якісних змін у державі



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux