Опубліковано 23 грудня 2020 року, 15:30

На Дніпропетровщині вручили студентський «Оскар»

У Дніпрі вже вдесяте підбили підсумки обласного щорічного конкурсу «Студент року Дніпропетровщини». Переможцями, лауреатами та дипломантами стали майже півсотні хлопців та дівчат у 10 номінаціях. До церемонії нагородження долучився заступник директору департаменту освіти і науки облдержадміністрації Антон Демура.

«Сучасна молодь прогресивна, креативна, цілеспрямована. Це нове покоління, яке не тільки будує майбутнє нашої країни, а й дбає про її сьогодення. У конкурсі на кращого студента відзначили тих, хто має власні ініціативи та успіхи у різних галузях. Урочисте нагородження проводимо десятий рік поспіль. Всі номінанти плідно працювали протягом року. Нині ж презентували результат своєї роботи», – зазначив Антон Демура. 

Переможців конкурсу визначили у номінаціях: «Розумник року», «Спортсмен року», «Інноваційний прорив року», «Лідер студентського самоврядування року», «Громадський діяч року», «Художня самодіяльність року», «Волонтер року», «Митець року», «Студентський засіб масової інформації року», «Унікальна номінація року».

«Інноваційний прорив року» – студент першого курсу Дніпропетровського національного університету ім. Гончара Ігор Шибка.

«Я з малечку захоплююсь розробкою різних пристроїв, електронікою, програмуванням, ракетобудуванням та космосом. Саме тому вступив на фізико-технічний факультет. Вивчаю розробку систем керування космічними апаратами, – розповів Ігор Шибка. – Нагороду отримав за свій проєкт – мультипроцесну комбіновану систему телемеханіки. Її можна встановити на обладнання, яке має електроніку, механізми або двигуни. А потім – контролювати на відстані з будь-якої точки світу. Знадобиться тільки комп’ютер та інтернет».

Лідер у номінації «Художня самодіяльність» – студентський колектив «Веселка» із 40-річною історією. Нині там займається майже 60 людей різного віку. Ансамбль – неодноразовий переможець і призер міжнародних та національних фестивалів-конкурсів. Сьогодні його учасники отримали сучасну велику колонку для репетицій.

Цьогоріч за першість боролися 105 студентів із 23 вишів регіону. Спецкомісія обрала серед них 10 переможців, 20 лауреатів та 18 дипломантів. Вони отримали обласні відзнаки, цінні подарунки та сувеніри.

Завершився конкурс «Студент року Дніпропетровщини»

Кращих визначали у 10 номінаціях

За перемогу змагалися 105 хлопців та дівчат із 23 вишів Дніпропетровщини

Перше місце отримали 10 з них

Переможцям – відзнаки, цінні подарунки…

 ..та квіти

У номінації «Інноваційний прорив року» переміг Ігор Шибка

Церемонія нагородження вийшла по-«голлівудському» яскравою

Лідер у номінації «Художня самодіяльність» – студентський колектив «Веселка»

Сучасна молодь – прогресивна, креативна, цілеспрямована


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux