На Дніпропетровщині створюють обласний молодіжний центр

На Дніпропетровщині створюють обласний молодіжний центр. Він буде об’єднувати молодіжні осередки регіону. А ще має стати креативним простором для навчання, реалізації ідей і напрацювань, обміну досвідом, спілкування. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.  

«Анонсуємо створення центру, який опікуватиметься молодіжними осередками наших громад. Об’єднуватиме їх в одну мережу. Дасть можливість вивести молодіжну роботу в регіоні на новий рівень. В цьому нам готова допомогти громадська організація «ДУЇТ». Плануємо активно залучати переселенців. Адже серед них багато молоді, яка потребує уваги», – зазначив заступник директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук. 

Новостворений простір, зокрема, буде використовуватися і як хаб. Тут молодь зможе реалізовувати свої ініціативи. Спілкуватися, обмінюватися досвідом, проводити дозвілля.

«Наша мета як організації – розвиток потенціалу молоді України. Проводимо тренінги і семінари, реалізовуємо розважальні та культурні проєкти, організовуємо волонтерські заходи, створюємо освітній контент. Маємо досвід і спроможності. Тож спільно із Дніпропетровською ОВА й вирішили створити обласний молодіжний центр», – сказав перший заступник голови Правління ГО «ДУЇТ» Вадим Байдак.

Він додав, що організація має відповідне приміщення. Там є робочий простір, зона відпочинку, укриття, генератор і сонячна панель на випадок перебоїв з електрикою.

Нині розпочинають формувати команду – робочу групу. Прийом заявок триватиме до 21 квітня. Анкету можна заповнити за посиланням. Кандидатам повинно бути більше 14 років. Бажаний досвід волонтерської або громадської діяльності, роботи у молодіжних спільнотах.

Вже наприкінці квітня та у травні робоча група проведе ряд засідань. Там вирішуватимуть організаційні питання, аби якнайшвидше відкрити центр.

Нині стартував конкурс логотипу для майбутнього молодіжного центру.

«Найголовіше, передати айдентику Дніпропетровщини. Щоб логотип був сучасним, щоб запам’ятовувався. На ньому може бути як Петриківський розпис, так і якесь незвичне графічне зображення», – розповіла заступниця голови Правління ГО «ДУЇТ» з зовнішніх зв'язків Тетяна Дерябкіна. 

Свої варіанти можна надсилати до 30 квітня. Далі оргкомітет обиратиме найкращі заявки. А з 5 до 8 травня буде відкрите онлайн-голосування.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux