Опубліковано 26 лютого 2020 року, 15:24

На Дніпропетровщині пройшла перша в Україні зустріч керівництва ОДА та АРМА

У Дніпропетровській ОДА пройшла перша в Україні зустріч керівництва облдержадміністрації та Агентства з розшуку та менеджменту активів – АРМА. До неї долучилися «силовики» регіону. Все – для організації ефективного розшуку майнових активів, на які може бути накладено арешт при розкритті корупційних та інших злочинів. Міжвідомчу нараду провів очільник області Олександр Бондаренко.

«З вересня 2019-го розпочало роботу Південно-східне міжрегіональне управління АРМА. Його діяльність охоплює територію Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей. Основна функція управління – виявлення та розшук майнових активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні. Сьогодні зустрілися, аби налагодити ефективну співпрацю між силовими відомствами, обласною владою та органами місцевого самоврядування. А ще – напрацювати план дій на найближчий період», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

До зустрічі в облдержадміністрації долучилися представники АРМА та силових структур Дніпропетровщини – Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань, нацполіції, прокуратури, фіскальної служби, юстиції.

«Це наша перша зустріч у такому форматі – з керівництвом саме облдержадміністрації, – сказав заступник голови АРМА Володимир Павленко. – Вирішили розпочати з ключової для нас області – Дніпропетровської. Надалі продовжимо в інших регіонах. Сподіваємося, завдяки таким зустрічам діяльність наших територіальних органів стане більш результативною». 

Загалом до круглого столу приєдналися 13 учасників.

У Дніпропетровській облдержадміністрації відбулася міжвідомча нарада

Її провів очільник області Олександр Бондаренко

«Сьогодні зустрілися, аби налагодити ефективну співпрацю між силовими відомствами, обласною владою та органами місцевого самоврядування. А ще – напрацювати план дій на найближчий період», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

До зустрічі в облдержадміністрації долучилися представники АРМА та силових структур Дніпропетровщини

«Це наша перша зустріч у такому форматі – з керівництвом саме облдержадміністрації. Вирішили розпочати з ключової для нас області – Дніпропетровської», – Володимир Павленко

Загалом до зустрічі приєдналися 13 учасників

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux