Опубліковано 27 листопада 2019 року, 14:19

На Дніпропетровщині проходить другий форум ділових жінок

Від ідеї – до бізнесу. У Дніпрі проходить другий форум ділових жінок. Понад 100 бізнес-леді зі всієї області зібралися у Дніпропетровській облдержадміністрації, аби поділитися власними історіями успіху.

«У кожної жінки, яка долучилася до форуму – своя історія успіху. Яскрава та динамічна. Переконана, що на своєму шляху вони стикалися з внутрішніми чи зовнішніми труднощами, з прямою чи непрямою дискримінацією. Але вони власним прикладом доводять – Дніпропетровщині є, чим пишатися, - сказала заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай. – Сподіваюсь, що дівчат, які тільки мріють стати бізнес-вумен, історії успішних підприємниць надихнуть розпочати власну справу».

Форум ділових жінок «Історія жіночого успіху: від ідеї до бізнесу» у Дніпрі проходить вже вдруге.

«Разом обговорюємо ті проблеми, з якими стикається малий та середній бізнес, та приклади їх вирішення. Також серед дискусійних питань – інвестиції у підприємництво, розвиток туристичного бізнесу в регіоні, можливості взаємодії з іншими областями», - зазначив директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Петро Лашин.

Під час форуму учасниці також обговорили питання гендерної рівності та позиції жінок у бізнесі, а ще – можливості та ресурси для розвитку власної справи.

«Займатися власною справою почала три роки тому, коли знаходилась у декретній відпустці. Виробляю різноманітні десерти, проводжу майстер-класи. Жінкам складно у бізнесі, бо вони – тил родини, більшість хатніх справ все одно лежить на них. Головне – мати підтримку та бажання, тоді усе вийде», - поділилася власниця кондитерської студії Ірина Перехрест. 

У форумі взяли участь більше 100 жінок-підприємниць. Усі вони мають свій бізнес у найрізноманітніших галузях. Керують промисловими виробництвами, навчальними та медичними центрами, дизайнерськими майстернями та кондитерськими студіями.

Поділилася своїм досвідом і власниця дніпровського садового розплідника Лариса Зубова.

«Ідея створити садовий центр прийшла близько 20 років тому. Тоді в Україні тільки почало з’являтися поняття ландшафтного дизайну. Ще не було ані спеціалістів, ані матеріалів, і ми вирішили цим зайнятися. Нині поставляємо рослини по всій території України, - розповіла директорка підприємства «Сад вашої мрії» Лариса Зубова. – Багато труднощів було за ці 20 років, але я жодного разу не пожалкувала».

Під час форуму пройшла виставка товарів, зроблених на підприємствах області, якими керують жінки.

На Дніпропетровщині проходить форум ділових жінок

«У кожної жінки, яка долучилася до форуму – своя історія успіху. Яскрава та динамічна. Вони власним прикладом доводять – Дніпропетровщині є, чим пишатися, - заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай

 У Дніпропетровській ОДА зібралося більше сотні жінок-підприємниць

 Разом обговорили найактуальніші проблеми розвитку малого та середнього бізнесу

Форум для бізнес-леді організували вже вдруге

«Серед дискусійних питань – інвестиції у підприємництво, розвиток туристичного бізнесу в регіоні, можливості взаємодії з іншими областями», - директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Петро Лашин

 Учасниці – успішні власниці підприємств зі всієї області

«Жінкам складно у бізнесі, бо вони – тил родини, більшість хатніх справ все одно лежить на них. Головне – мати підтримку та бажання, тоді усе вийде», - власниця кондитерської студії Ірина Перехрест

Разом дискутували…

та ділилися досвідом

«Ідея створити садовий центр прийшла близько 20 років тому. Тоді в Україні тільки почало з’являтися поняття ландшафтного дизайну. Нині поставляємо рослини по всій території України, - директорка підприємства «Сад вашої мрії» Лариса Зубова

Під час форуму провели виставку товарів

Тут і смаколики,..

 і одяг,…

і прикраси

 Усе зробили на підприємствах, якими керують жінки

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux