Опубліковано 18 квітня 2018 року, 10:05

Метою співробітництва Дніпропетровського обласного центру зайнятості та служби у справах дітей є упередження безробіття серед неповнолітніх, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Упередження випадків безробіття серед неповнолітніх, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування-одне з ключових питань  співпраці служби у справах дітей Дніпропетровської облжержадміністрації та обласного центра зайнятості

Питання працевлаштування дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування обговорювались у Дніпропетровському обласному центрі зайнятості 18 квітня 2018 року .

Робоча зустріч відбулася за участю заступника директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерія Дудника та начальника служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктора Візира .

За даними Дніпропетровського обласного центру зайнятості з питання працевлаштування протягом січня-березня 2018 року до них звернулось 68 випускників професійно-технічних навчальних закладів , з яких 19 осіб було працевлаштовані. Серед тих, що зверталися до Дніпропетровської обласної служби зайнятості, протягом останніх трьох років, дітей-сиріт, та дітей, що позбавлені батьківського піклування зареєстровано не було.

 «Під час звернення неповнолітніх осіб або дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до базових центрів зайнятості з приводу їх працевлаштування, кожен випадок вирішується оперативно, в тому числі, з попереднім навчанням на замовлення роботодавців та подальшим працевлаштуванням», - повідомив заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Валерій Дудник.

«Відсутність на обліку в центрах зайнятості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі після завершення ними навчання у професійно-технічних навчальних закладах – результат успішної співпраці фахівців центрів зайнятості з представниками служби у справах дітей на місцях», - підкреслив начальник служби у справах дітей ОДА, Віктор Візир.

Метою всебічного співробітництва Дніпропетровського обласного центру зайнятості та служби у справах дітей є упередження безробіття серед неповнолітніх, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування а також забезпечення їх достатньої конкурентоспроможності на ринку праці.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux