Опубліковано 02 жовтня 2018 року, 15:30

Кам’янська лікарня швидкої допомоги відзначила 50-річчя

Міська лікарня швидкої допомоги в Кам’янському цілодобово опікується життям та здоров’ям майже 500 тис. людей. 2018-го медичному закладу виповнилося 50 років. З цієї нагоди перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман вручив медпрацівникам  цінні подарунки. 

 «Майже півмільйона мешканців Кам’янського, Вільногірська та п’яти прилеглих сільських районів – під опікою міської лікарні швидкої допомоги. Близько 8,5 тис. людей щорічно лікуються в стаціонарі. На варті їхнього здоров’я – майже 250 медпрацівників. Це люди, котрі добре знають свою справу, адже присвятили лікарні все своє життя. Ознака їхнього професіоналізму – вдячність та пошана людей», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман.  

 Лікарня швидкої допомоги працює вже п’ятдесят років. Нині у медзакладі є стаціонар на 220 ліжок. Приймають пацієнтів відділення політравми, анестезіології та інтенсивної терапії, хірургічне, травматологічне, кардіологічне та приймально-діагностичне відділення.  

«Для нас це не просто місце роботи. Ми вкладаємо в неї всю душу. Лікарня працює цілодобово – щомиті ми в повній готовності надати допомогу. До нас часто привозять постраждалих під час ДТП чи отруєнь. Мої колеги врятували тисячі життів. Я пишаюся своїм колективом», – сказав головний лікар Кам’янської лікарні швидкої допомоги Ростислав Винар. 

 Під час урочистостей з нагоди ювілею лікарні приймали вітання ветерани праці та  діючі медпрацівники. Трударям вручили цінні подарунки Дніпропетровської облдержадміністрації та відзнаки обласної ради.  

«До лікарні я прийшов у 1997-му році. І працюю тут до сьогодні. Моя мама була старшою операційною сестрою. Для мене це другий дім. Ми всі прагнемо, щоб лікарня з кожним роком ставала все кращою», – зазначив завідувач відділення ортопедії і травматології Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Громов. 

 «Памятаю, як я вперше зайшла до лікарні. 33 роки віддала роботі. Це було непросто, але колектив гарний, дружній. Тому робота була в радість. І навіть після виходу на пенсію приходжу до лікарні, ніби додому», – поділилася молодша медична сестра рентген-кабінету, нині пенсіонерка Ольга Лісавець. 

  Загалом відзнаки отримали майже півсотні медпрацівників.

Кам’янській лікарні швидкої допомоги – 50 років

Медзаклад обслуговує майже 500 тис. людей

Тут працює близько 250 фахівців

Олег Кужман: «Мешканці Кам’янського, Вільногірська та п’яти прилеглих сільських районів – під опікою міської лікарні швидкої допомоги. Ознака професіоналізму – вдячність та пошана людей»

Під час урочистостей з нагоди ювілею вітання приймали ветерани праці…

…та  діючі медпрацівники

Трударям вручили цінні подарунки Дніпропетровської облдержадміністрації

Олександр Громов: «До лікарні я прийшов у 1997-му році. І працюю тут до сьогодні. Ми всі прагнемо, щоб лікарня з кожним роком ставала все кращою»

Ольга Лісавець: «Пам’ятаю, як я вперше зайшла до лікарні. 33 роки віддала роботі. Це було непросто, але колектив гарний, дружній. Тому робота була в радість»

Загалом відзнаки отримали майже півсотні медпрацівників

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux