Опубліковано 15 листопада 2019 року, 16:34

«Інтернатура бізнесу» від Дніпропетровської ОДА випустила ще майже 20 «студентів»

 У Дніпропетровській ОДА завершилася четверта «Інтернатура бізнесу». Після тритижневого навчання майже 20 її учасників презентували власні бізнес-проєкти. Кілька порад підприємцям-початківцям дав очільник області Олександр Бондаренко.

 «Сьогодні фінал курсу для молодих підприємців – захист бізнес-планів. Я теж колись починав з маленьких проєктів. Ще за студентських років писав бізнес-плани, захищав їх, навіть займав перші-другі місця на конкурсах, –  поділився Олександр Бондаренко. – Вважаємо, що освіта – це пріоритет, тому інвестуємо в неї. Випускники нашої «академії підприємництва» вже точно знають, яку справу розвиватимуть. Сподіваюся, що за кілька років ми вже побачимо їх на теренах великого бізнесу». 

 «Інтернатура бізнесу» – це серія тренінгів для підприємців-початківців, тих, хто хоче вдосконалити бізнес або тільки мріє про власну справу.

«Разом з чоловіком хочемо розвивати фірму з виготовлення ексклюзивних екологічно чистих упаковок з фанери. І другий напрямок ­– вироби з дерева, розповіла учасниця Олена Григоренко. – Тренінг перевернув свідомість. З’явилося розуміння, де ціль і як до неї рухатися. А ще – що потрібно починати діяти, аби змінити своє життя».  

Учасники пройшли 10 занять протягом 3 тижнів. Вони дізналися, як перетворити свою ідею на успішний бізнес. Йшлося про організацію ідеальної структури компанії, підтримку корпоративної культури та роботу з цільовою аудиторією.

«Мій бізнес працює вже кілька років. Коли тільки починала розвивати свою справу, не вистачало знань. Інакше я могла б уникнути багатьох помилок, –  поділилася учасниця тренінгу, власниця пекарні-кондитерської Юлія Костіна. – «Інтернатура бізнесу» дала результат – є бажання розвиватися. Буду застосовувати знання на практиці, зокрема, в роботі з клієнтами та рекламі». 

 Загалом в «Інтернатурі бізнесу» вже пройшли навчання майже 150 людей. Проєкт підхопили інші регіони України. Нині такі курси проходять ще в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській областях.

У Дніпропетровській ОДА підприємці-початківці захищали власні бізнес-проекти

Роботи випускників «Інтернатури бізнесу» оцінювали експерти

Кілька порад дав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

Олена Григоренко: «Тренінг перевернув свідомість. З’явилося розуміння, де ціль і як до неї рухатися.»

Учасники проєкту навчалися три тижні

Юлія Костіна: «Буду застосовувати знання на практиці, зокрема, в роботі з клієнтами та рекламі»

Продукцію, яку будуть виробляти або вже виробляють, новачки продемонстрували на виставці

Все – ручна робота

 Олександр Бондаренко: «Випускники нашої «академії підприємництва» вже точно знають, яку справу розвиватимуть. Сподіваюся, що за кілька років ми вже побачимо їх на теренах великого бізнесу»

В «Інтернатурі бізнесу» вже пройшли навчання майже 150 людей.

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux