Опубліковано 25 вересня 2018 року, 09:30

Хедлайнерами міжнародного Книжкового форуму «Book Space» стануть Гарік Корогодський та Орлуша

28 вересня у Дніпрі стартує міжнародний Книжковий форум «Book Space». Серед гостей – письменник Гарік Корогодський та поет-сатирик Орлуша. Вони зустрінуться із читачами у великій залі Дніпропетровської ОДА, розповів радник очільника області Юрій Голик.

 «Ми хочемо, щоб «Book Space» став простором «космічних книжкових технологій».  Місцем, де обговорюються, а з часом, можливо, і народжуються, найновіші тенденції книговидання, - зазначив Юрій Голик. – Центральна тема першого форуму – трансформація. Говоритимемо про сучасний мінливий світ. Хедлайнери - письменник Гарік Корогодський та поет-сатирик Орлуша». 

 Гарік Корогодський – комерсант, письменник та філантроп. Хаб-майданчик для людей похилого віку «Життєлюб» та концептуальний магазин аксесуарів – це невелика частина нестандартних проектів Корогодського. А ще він автор трьох книг - «У нас був секс» у співавторстві з Наталією Влащенко і «Як витратити мільйон, якого немає, і інші історії єврейського хлопчика» в двох частинах. Facebook-сторінка Корогодського - це окрема жива книга.

 Ще одна зірка «Book Space» - поет, сценарист, продюсер, політтехнолог та журналіст Орлуша. Відомий своїми політичними та сатиричними віршами. У них він критикує Росію за війни у сусідніх державах, висміює гламурних зірок та дає відгук на злободенні теми.

Поспілкуватися з Гаріком Корогодським та взяти у нього автограф можна буде 28 вересня. Аби приєднатися до зустрічі, слід зареєструватися ТУТ. Творчий вечір Орлуші - 29 вересня, реєстрація – ТУТ. Початок зустрічей - о 19:00. Адреса: пр. Поля, 1. 

Загалом книжковий форум «Book Space» збере 80 авторів з України, Франції, Польщі, Данії, США, Німеччини та інших країн. Він триватиме три дні – з 28 до 30 вересня та проходитиме одразу на кількох майданчиках: біля Дніпропетровської ОДА, в самій будівлі держустанови та поряд – у Парку ракет та сквері Героїв. Музична сцена буде знаходитись в саду Музею українського живопису.

На гостей чекає книжковий ярмарок, зустрічі з українськими і зарубіжними авторами, презентації книжкових новинок, дискусії, лекції, виставки, музичні події. Крім основної програми плануються також дитячі заходи, історична та бізнес-програми.

Організатори форуму - Дніпропетровська облдержадміністрація та програма «Культурна столиця».

Вхід – вільний. Повна програма форуму – тут.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux