Опубліковано 03 березня 2020 року, 17:41

Громадська рада Дніпропетровської ОДА затвердила річний план дій

У Дніпропетровській ОДА – чергове засідання громадської ради. На порядку денному – затвердження плану роботи на 2020-й. Обговорили й нагальні питання, що турбують мешканців регіону. Вперше робоче засідання пройшло за участю очільника області Олександра Бондаренка та керівників структурних підрозділів ОДА.

«Для мене важливо мати живий контакт із громадськістю. Це і потужний імпульс для роботи, і можливість отримати зворотний зв’язок, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Хочу побажати громадській раді не плавати в океані паперів, а діяти і робити щось корисне. Цей орган, передусім, створювався для комунікації та обміну інформацією, думками. Аби в ефективному діалозі посприяти вирішенню питань, важливих для мешканців області».

Учасники засідання звернулися до очільника області з актуальними питаннями. Серед решти – перспективи розвитку інфраструктури регіону. Зокрема, приведення до ладу доріг між населеними пунктами. Інша злободенна проблема – забезпечення інсуліном дітей, хворих на діабет І типу, за програмою реімбурсації.

«Для громадськості дуже важливо, що голова облдержадміністрації завітав на наше засідання. Це свідчить про його високу відповідальність та готовність до діалогу, – розповів голова громадської ради Віктор Кучинський. – Дякуємо і керівникам структурних підрозділів, що прийшли на зустріч. Це необхідно для налагодження дієвої взаємодії та конструктивної співпраці з профільними комітетами ради».

Під час засідання затвердили річний план роботи громадської ради. Обговорили й перспективи реалізації нещодавно підписаного меморандуму між департаментом освіти і науки, радою ветеранів та громадською радою ОДА.

«Головна мета меморандуму – об’єднати зусилля ОДА та громадськості в організації національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Ще один напрямок – підтримати українську мову в закладах освіти регіону, – сказав Віктор Кучинський. – Сьогодні – наступний етап. Обговорили механізми реалізації положень меморандуму. Згодом затвердимо й відповідний протокол».

Наступне засідання ради – вже 26 березня.

Громадська рада – консультативно-дорадчий орган при облдержадміністрації. Вона обирається строком на два роки.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux