Опубліковано 06 листопада 2015 року, 13:15

Електронні послуги, земля бійцям АТО, підготовка до зими та розмороження довгобудів: ОДА вперше публічно звітувала про роботу
Чим жила облдержадміністрація цього тижня, які проблеми вирішувала, куди витрачали кошти та сили. Про все це на першому щотижневому брифінгу розповів радник очільника регіону Юрій Голик.

«Відкритість влади - це основи політики Президента України Петра Порошенка. Прозорість та ефективність – це основні вимоги Валентина Резніченка до своєї команди і кожного співробітника ОДА. Ми прагнемо конструктивного та дієвого діалогу. ОДА готова відповідати на питання та чути пропозиції. Для цього ми започаткували нову форму спілкування – публічний звіт. Люди повинні знати, чим ми займаємося і як витрачаємо кошти», - зазначив радник очільника області, розпочинаючи перший публічний звіт облдержадміністрації.

Цього тижня обласна влада окрім буденних питань зосередила увагу на кількох глобальних проектах. По кожному з них є результати.

Дніпропетровщина перша у впровадженні електронних послуг. Уже більше 100 з них доступні мешканцям регіону. Як і обіцяли, розпочали втілювати в життя перший проект Стратегічної сесії Дніпропетровщини. Самі мешканці визначили місця для 12 точок WI-FI у Дніпропетровську. Зрушилися з мертвої точки довгобуди. На переході на проспекті ім. газети «Правда» у Дніпропетровську та стадіоні «Трудові резерви» вже працюють будівельники. Перший відкриють вже наприкінці цього року, другий – на початку наступного.

Відправи перші 5 вантажівок з гуманітарною допомогою до луганського Сватового. Дніпропетровщина відгукнулася на заклик Президента та допомагатиме відродити постраждале місто. Всього поїде щонайменше 10 вантажівок з будматеріалами.

Підготувалися до зими. Усі котельні працюють, снігоочисна техніка готова, придбані мастильні та посипальні матеріали. Вирішували питання бійців АТО, сплачували зарплати бюджетникам, нараховували субсидії мешканцям регіону.

Не обійшлося й без проблем. Двоє службовців з соцзахисту вирішили, що можуть створити свої правила електронного оформлення субсидії. Їм здалося, що цей процес не може бути повністю безконтактним. Замість того, щоб надсилати відповідь на електронну пошту про отримання субсидії, вони запрошували прийти до управління. Працівниць викликали до облдержадміністрації, провели розмову, дали зрозуміти – на Дніпропетровщині надання субсидії повністю переведено в електронний формат. Нікуди ходити за субсидією не потрібно, все приходить на електронну пошту.

Щопонеділка об 11.00 облдержадміністрація звітуватиме на брифінгу про свою роботу. Досягнення, проблеми та плани на майбутнє – все чим займаються чиновники в облдержадміністрації. Відповіді на будь-які запитання журналістів – навіть найнезручніші.

Цього ж дня на 51 каналі публічний звіт перед мешканцями, спілкування у прямому ефірі.



Радник голови ОДА розповів, чим жила Дніпропетровська ОДА цього тижня



110 електронних послуг доступні на Дніпропетровщині



До кінця року добудують перехід на пр. ім. Газети "Правда"



Стадіон "Трудові резерви" підготували до початку будівельних робіт



5 вантажівок гуманітарної допомоги відправили до луганського Сватового

Посилання на відео - http://adm.dp.gov.ua/OBLADM/obldp.nsf/document.xsp?id=70ADC0AFBD20685BC2257EF50053CB5B






Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux